Borzalom történt Szabolcsban, egy férfi, miután összebalhézott a feleségével megragadott egy éles tárgyat, majd kioltotta a nő életét.

Állandóan veszekedtek

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség most emelt vádat a férfi ellen, akinek mindig is kiegyensúlyozatlan volt a kapcsolata a feleségével. Rendszeresen veszekedtek, sőt, előfordult, hogy a férj bántalmzta is az asszonyt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Pszichiátrián kezelték

A vádirat szerint a 60-as évei közepén járó férfi feleségével együtt egy szatmári faluban élt, a férjet azonban évek óta, rendszeresen kezelték pszichiátrián, legutóbb éppen a bűncselekmény napján, 2022. október 20-án engedték haza a szakkórházból.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Féltékeny volt

Mikor a férfi este hazaért, féltékenységből veszekedett az asszonnyal. Eközben a konyhapultról magához vett egy éles eszközt, azzal pedig mintegy 25 alkalommal sebesítette meg a feleségét.

Fotó a helyszínről:

Próbált menekülni

A nő próbált védekezni, a konyhából a szobán át a bejárati folyósig menekült, ám végül összesett és meghalt, olvasható az ügyészség közleményében.

Bejelentette

A vádlott elment az orvosi ügyeletre, ahol az ügyeletes orvosnak bejelentette, hogy megölte a feleségét, és kérte, hogy értesítsék a rendőrséget.

A tragédia helyszyíne:

Örökr bezárhatják

A főügyészség a férfit különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével vádolja, vele szemben életfogytig tartó fegyházbüntetés kiszabását indítványozta azzal, legkorábban 25 év elteltével legyen feltételes szabadságra bocsátható. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: A tragédia helyszíni – Forrás: ügyészség