István mindenben igyekszik támogatni bátyját, azonban tudja, a rácsok mögött egyedül lesz. Aggódik amiatt, hogy az utóbbi években több egészségügyi problémája jött elő, amihez most hozzájött a stressz.

Mindig beszélni akar

„Szerintem a testvérem többet beszél a kelleténél, ami nagyon idegesítő, de persze elfogadom és tudomásul veszem. Ő ilyen. Szereti a kamera, neki pedig meg kell szólalnia” – mondta el a Bors érdeklődésére Galambos Lajos testvére, István. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Düh és aggodalom

Noha sok dologban nem értenek egyet, egy azonban biztos: teljes mellszélességgel kiáll testvére mellett a nehéz időkben. „Hogy mit tehetek én ebben a helyzetben? Semmit. Csak támogatom őt és hallgatok” – fejtegette, miközben dühös és aggódik.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Így védekezik

Állítja, ha meglátja a tévében bátyja nevét, akkor elkapcsol. Lehet, hogy primitív problémakezelés ez, de én így védekezem – jegyezte meg. Ugyanakkor kijelentette, fáj ha azt látja, bántják a testvérét, mivel már nem élnek a szüleik, s csak ketten maradtak egymásnak.

Nem kérdés, hogy támogatja

Ez olyan kötelék, amit semmi sem vághat el – fűzte hozzá. Galambos István egyébként ő maga sem ért egyet testvére büntetésével, ugyanakkor azt tudomásul veszi, ám „utolsó leheletéig” támogatja őt. A családban nem kérdés, hogy itt vagyunk neki. A gyermekei és én is, ez természetes – mondta.

Komoly félelmek

„A rácsok mögött azonban egyedül lesz, súlyosbítva azokkal az egészségi problémákkal, amik most előjöttek. Egyébként meg hatvan éves… ezek a gondok már akár a kora miatt is jöhettek, és persze a stressztől, amit az elmúlt években megélt” – fogalmazott.

Akár összeomolhat odabent

„Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem féltem őt. Még akkor is féltem, ha tudom, hogy egy csodálatos személyiségű ember, akinek bizonyára nem sok konfliktusa lesz bent. Akkor is összeomolhat bent…” – osztotta meg aggodalmait.

Mindennél jobban szereti

Noha külsőre is hasonlítanak, azonban teljesen más értékrend szerint élik világukat, s sok dologban nem értenek egyet. Azonban mindez nem akadályozza meg őket abban, hogy jó testvérek legyenek. Ráadásul Lajcsi eléggé makacs ember. Tudomásul veszem, hogy maga akarja megoldani a dolgait. A lényeg, hogy sokáig itt legyen nekem. A testvérem. Mindennél jobban szeretem őt – mondta István.

Ezért ítélték el

Mint korábban mi is több alkalommal beszámoltunk róla, Galambos Lajost jogerősen is letöltendő szabadságvesztésre ítélték, amiért mocsai ingatlanában nem fizetett a közművek után, majd megvesztegette azokat az ellenőröket, akik rájöttek a bűncselekményre.

Nem kapott halasztást

A zenész minden egyes alkalommal ártatlanságát hangoztatta, az ítélet után pedig többször is egészségügyi problémáival hívta fel magára a figyelmet. Emiatt még egy halasztási kérelmet is benyújtott, azonban a bíróság úgy döntött, meg kell kezdenie büntetésének letöltését. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

(Kiemelt képünk forrása: Youtube.)