Idős embereket támadott meg XIII. kerületi liftekben egy férfi. A rendőrök gyorsan érkeztek és elkapták a 36 éves férfit.

Táskára ment

Egy 70 éves nő tett bejelentést arról, hogy szeptember 10-én délelőtt egy XIII. kerületi társasház liftjében vele együtt utazó férfi megpróbált lopni a táskájából. Mivel ellenállt, így a tolvaj elmenekült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Újra póbálkozott

Nem sokkal később a szomszédos utcából érkezett bejelentés hasonló esetről: az elkövető egy 78 éves hölgy táskájából lopta ki a pénztárcáját egy másik társasház liftjében.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ugyanaz a támadó

Az angyalföldi rendőrök hamar kiderítették, hogy a két lopást ugyanaz a férfi követte el, akit néhány órán belül azonosítottak és angyalföldi lakcímén elfogtak. ​

Szabadlábon maradhat

A 36 éves K. Tibort a lopások miatt indult eljárásban gyanúsítottként hallgatták ki, mely során beismerő vallomást tett. Nevezett szabadlábon védekezik.

Ez is érdekelheti

Kávéautomata volt a támadás célpontja

Egy tokodaltárói férfi még márciusban egy esztergomi intézményben felnyitott egy italautómatára és a pénztartó dobozt kivette belőle. A rendőrök mostanra fejezték be ellene a nyomozást.

Az automata

A rendőrség felvétele

Címlapfotó: Kelly Lacy fotója a Pexels oldaláról.