Pénteken eddig 3 motoros halt meg közúti balesetben, ketten az 51-es főúton, egy motoros pedig Pilisszentkeresztnél. Árokba borult egy autó Kálnál az M3-ason. A BalesetInfó hírfolyamunkat folyamatosan frissítjük!

Villanyoszlopot tört egy autó Magyarhertelenden

2020.10.23. 23:52 Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Magyarhertelenden, a Fürdő utcában. Az oszlop eltört, belóg az útra. A balesetnél a komlói hivatásos és a magyarszéki önkéntes tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egységek áramtalanították a gépkocsit.

Fotó: BalesetInfo Facebook-csoport / Komló Autómentés

Az M3-as autópályán Kál térségében is árokba borult egy autó

2020.10.23. 23:32 Árokba borult egy személyautó az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Kál közelében, a 105-106-os kilométer között. A jármű a tetején állt meg. Egy ember utazott benne, ő ki tudott szállni. A műszaki mentést végző füzesabonyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A helyszínre érkeztek a mentők is.

Árokba hajtott és az oldalára borult egy autó a 470-es főúton

2020.10.23. 23:00 Árokba hajtott és az oldalára borult egy személyautó a 470-es főút Békés és Békéscsaba közötti szakaszán. Műszaki mentés céljából a békési önkormányzati tűzoltókat riasztották a balesethez. Az egység áramtalanította a járművet. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták.

Személyautó borult fel a 66-os főúton Kishertelend térségében

2020.10.23. 22:32 Megcsúszott és felborult egy személyautó a 66-os főúton, a Magyarszékhez tartozó Kishertelend közelében. Műszaki mentés céljából a komlói hivatásos és a magyarszéki önkéntes tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére. Az egységek a kerekeire állítják, és áramtalanítják a járművet.

Fotó: BalesetInfo Facebook-csoport

Két autó rohant egymásnak a 7-es főút galamboki elágazásánál

2020.10.23. 20:36 Összeütközött két személyautó a 7-es főút és a Galambokról kivezető Honvéd út kereszteződésénél. Az egyik jármű az úttesten, a másik az árokban állt meg. A zalakarosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést a balesetnél. Az egység áramtalanította a járműveket.

Négy autó ütközött az M1-esen Pest felé Herceghalomnál

2020.10.23. 18:4 Összeütközött négy személygépkocsi az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Herceghalom és Biatorbágy között. A balesethez a törökbálinti hivatásos és a bicskei önkormányzati tűzoltókat riasztották. Az egységek áramtalanítottak két autót. A helyszínre érkeztek a bicskei önkéntes tűzoltók is. Az érintett sztrádaszakaszon torlódásra kell számítani.

Újabb motoros baleset, ezúttal Makó közelében

2020:10.23 16:50 A baleset 2020. október 23-án délután történt a 43-as számú főút 26-os kilométerszelvényében, ahol egy személyautó és egy motorkerékpár eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. Az elsődleges információk alapján a balesetben a motort vezető férfi súlyosan megsérült.A rendőrök a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A forgalmat Szeged felől Kiszombor belterületére, míg a Makó irányából érkezőket a 431-es útra terelik. Frissítés: félpályán megindult a forgalom.

Két gépkocsi rohant egymásba Tiszakürtnél

2020.10.23. 16:15 Egymásba futott két személyautó Tiszakürt külterületén, a 4514-es úton, a 44-es főút közelében. A balesetnél a kunszentmártoni hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a járműveket. A mentők is megérkeztek a baleset helyszínére, ahol félpályán lezárták az érintett útszakaszt.

Frontális ütközés Bonyhád és Cikó között

2020.10.23. 16:07 Frontálisan összeütközött két személyautó a Tolna megyei Cikó közelében, a Bonyhádra vezető úton. Egy ember beszorult ez egyik járműbe. Őt az ajtót eltávolítva szabadították ki, majd átadták a mentőknek a műszaki mentést végző bonyhádi hivatásos és önkéntes tűzoltók. Az egységek áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Árokba borult egy autó az M3-ason Hatvannál

2020.10.23. 15:22 Árokba sodródott egy személyautó az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kerekharaszt közelében. A benne utazók kiszálltak a járműből. A balesethez a hatvani hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította a gépkocsit, és motoros láncfűrésszel megtisztítja a körülötte lévő területet.

Elhunyt egy motoros Pilisszentkeresztnél

2020.10.23. 14:06 Egyelőre ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, majd az útról lehaladva szalagkorlátnak ütközött egy motorkerékpáros 2020. október 23-án 12 óra 40 perc körül. A 1111. számú úton, Pilisszentkereszt térségében történt baleset következtében a motort vezető 49 éves férfi a mentők újraélesztési kísérletei ellenére a helyszínen belehalt elszenvedett sérüléseibe. A Szentendrei Rendőrkapitányság megkezdte a baleset körülményeinek vizsgálatát.

Fotó: Police.hu

Rendőrautó karambolozott az 5. kerületi Ferenciek terén

2020.10.23. 12:20 Toyota Prius és rendőrségi autó ütközött Budapesten, a Ferenciek terén pénteken dél körül. A nyomok alapján a Toyota érkezett a Kossuth Lajos utcán az Astoria felől, amikor a Károlyi Mihály utca irányából elé hajtott a rendőrautó. Arról nincs információnk, hogy a hatósági jármű használt-e valamilyen megkülönböztető jelzést. A helyszínre gyermekmentő is érkezett, így valószínűleg a civil autóban gyerek is utazott.

Fotó: Waze

Tetejére borult az árokban egy autó Kőszegnél

2020.10.23. 11:52 Árokba hajtott és felborult egy személyautó a 87-es főúton, Kőszeg közelében. A jármű a tetején állt meg. A benne ülők ki tudtak szállni. Műszaki mentés céljából a kőszegi önkormányzati tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére, ahol ott vannak a mentők is. A 112Press információ szerint mind a négy utas könnyebben sérült.

Fotó: 112Press

Szalagkorlátnak hajtott egy autó az M7-esen a főváros felé

2020.10.23. 11:36 A belső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Érdnél, a 18. kilométer köztelében. A járműben hárman utaztak, ők ki tudtak szállni. Az érdi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést a balesetnél, amely akadályozza a forgalmat.

Teljes útzár az 51-es főúton kettős halálos motoros baleset miatt

2020.10.23. 11:01 A HalasInfo beszámolója szerint egy vaskúti házaspár szörnyethalt, amikor egy személyautóval összeütközött két motorkerékpár az 51-es főúton, Sükösd közelében. A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak. A személyautó Dusnok felől Sükösd irányába tartott, amikor eddig tisztázatlan okból áttért a bal oldalra, és összeütközött egy motorkerékpárral, amelyet egy 44 éves vaskúti férfi vezetett. Felesége (egy 50 éves nő) a másik motoron ült, ő az ütközés erejétől keresztbe fordult autóba csapódott. A vaskúti házaspár olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen mindketten életüket vesztették. A személyautót vezető 37 éves érsekcsanádi férfi nem volt bekötve, őt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Mivel felmerült nála az ittasság gyanúja, vér- és vizeletvételre előállították. A helyszínelés idejére az 51-es főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat az 5311-es számú úton keresztül Miske irányába, valamint az 54-es számú főúton keresztül Nemesnádudvar felé terelték. A baleset körülményeit a Kalocsai Rendőrkapitányság munkatársai szakértő bevonásával vizsgálják.

Fotó: BalesetInfo Facebook-csoport

Híd pillérének hajtott egy autó a 39-es főút gibárti szakaszán

2020.10.23. 06:54 Beton hídpillérnek ütközött egy gépkocsi Gibárton, a Kossuth Lajos útnál. Négyen utaztak a járműben, amelyet az encsi hivatásos tűzoltók áramtalanítottak. A balesethez a mentők is kiérkeztek.

Fotó: Traffipax és NKH Killer Facebook-csoport

Felborult egy quad Pesterzsébet és Soroksár határán

2020.10.23. 06:43 A BalesetInfo Facebook-csoport információja szerint kora reggel felborult egy quad a 20. kerületi Helsinki út végén, a 23. kerületi Grassalkovich út közelében. A quad sofőrje megsérült, kórházba szállították a mentők, de pontosan nem tudni, milyen állapotban.

Hajnalban Szigetszentmártonban oszlopnak száguldott egy autó

2020.10.23. 06:11 Villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi Szigetszentmártonban, a Ráckevei út elején, a Vasút utca közelében. Az ütközés következtében a jármű az oszlop és egy kerítés közé szorult. A kocsiban csak a vezetője utazott, akit a ráckevei önkormányzati és a szigetújfalui önkéntes tűzoltók két feszítővágóval szabadítottak ki, a mentőkkel együttműködve. A Kis-Sziget Önkéntes Tűzoltó Egyesület Szigetújfalu információja szerint a sofőr súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Fotó: Ráckeve ÖTP

Kiemelt fotó: HalasInfo