Kiemelkedően sok baleset történt a háromnapos hétvége előtt Budapesten, több személy súlyosan megsérült

Lopott Toyota tarolt le egy Opelt a 19. kerületi Nagykőrösi úton.

A Nagykőrösi úton a Határ útnál lopott Toyota Celica és Opel Crossland X ütközött, Az ütközést követően a Celica a jelzőlápát is kidöntötte, Ennek köszönhetően a forgalom rendőri irányítás mellett zajlott. Helyszíni információk szerint egy embert az Opelből vizsgálták a mentőben. A Toyota utasait bilincsben vitték el a rendőrök a helyszínről.

Hajléktalant gázoltak a kispesti Üllői úton

Egy Fiat Doblo áruszallító az Üllői út kispesti szakaszán, a volt villamos remiz előtt elütött egy hirtelen elé lépő, nem a kijelölt gyalogátkelőhelyen átkelni óhajtó hajléktalant. A elgázolt személy súlyos sérüléseket szenvedett.

Fotó: Bp-i autósok Viber csoport

Motoros csapódott egy teherautóba az Illatos úton

Egy motorkerékpárossal ütközött össze egy teherautó a IX. kerületi Illatos úton, a Táblás utca közelében. A teherautó a Vegyiművekhez kanyarodott balra, ekkor csapódott bele az aluljáró felől érkező motoros. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a két járművet. A motoros életveszélyes sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították.

Fotó: Gombkötő Krisztián

Szerencsés kimenetelű hármas karambol Pestszentimrén

Toyota ütközött Audival és Forddal a 18. kerületi Dózsa György úton, a Bogrács utca és a Búzakéve utca közötti szakaszon. Személyi sérülés nem történt, de az utat több órára lezárta a Rendőrség, az 54-es buszok terelve közlekedtek.

Két autó ütközött Kőbányán

Egy Mitshubishi Outlander és egy Volkswagen Golf ütközött össze a X. kerületi Basa utca és a Száva utca kereszteződésében, A Mitsubishi fiatal sofőrje a Száva utcából kihajtva nem adott elsőbbséget, a Golf egyik utasát a mentőszolgálat további vizsgálatokra kórházba szállította.

Fotó: Gombkötő Krisztián

Baleset történt Solymáron, a Mátyás Király utcában

Két személygépjármű karambolozott Solymáron, a Mátyás Király utcában az Anna kápolna környékén csütörtökön délután. A balesetet szenvedett gépjárművek teljes útzárat képeztek. A Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület tűzoltói a helyszínen a járművek áramtalanítását végezték, majd a félpályára húzták a sérült autókat. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Fotó: Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Két autó karambolozott a 10. kerületi Örs vezér téren

Eddig tisztázatlan körülmények között egy Skoda és egy Mercedes személygépkocsi ütközött össze a Kerepesi út és a Fehér út kereszteződésében. Személyi sérülés információink szerint nem történt.

Fotó: BalesetInfo Facebook-csoport

Autók rohant egymásba a kőbányai Gyömrői úton

Suzuki Ignis és Toyota Avensis kombi karambolozott szintén a 10. kerületben, a Gyömrői út és az Örmény utca sarkán. A Suzuki sofőrje a Kőér utca irányából haladt, amikor balra kívánt az Örmény utcába kanyarodni, de nem vette észre időben a Gyömrői úton a Kada utca felől érkező Toyotát. Egy személyt megfigyelésre kórházba szállítottak a mentők.

Fotó: Gombkötő Krisztián

Utoléréses baleset a 14. kerületi Hungária körúton

Egy Volkswagen és egy Mazda ütközött kora délután a Hungária körút zuglói szakaszán, a Puskás Ferenc stadion magasságában, Személyi sérülés ugyan nem történt, de a két autó az ütközéstől egymáshoz ragadt, a tűzoltók az autómentők együttműködésével tudták széthúzni őket.

Fotó: Gombkötő Krisztián

Két autó ütközött a 8. kerületi Kerepesi úton

Dél körül egy Peugeot és egy Volkswagen ütközött a Kerepesi út és a Százados út sarkán. Személyi sérülés nem történt, de a baleset órákra megbénította az Örs vezér tér felé tartó forgalmat.

Fotó: Gombkötő Krisztián

Kiemelt fotó: Gombkötő Krisztián