Két gyermek életéért küzdenek, az egyik gyereknek a keze pedig leszakadt abban a balesetben, amely szombaton történt Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Az autót az édesapa vezette, akinek nem volt jogosítványa.

Baleset Tiszapüspökinél

Szörnyű baleset történt Tiszapüspökinél szombaton. Egy BMW megcsúszott az úton és fának csapódott. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mitől csúszott meg az autó, mert száraz volt az út.

Itt történt a baleset

Leszakadt az egyik gyerek keze

Az autóban egy apuka és 3 gyerek utazott.  A helyszínen lévő szemtanúk szerint két gyerek életéért küzdenek.  Az egyikük keze leszakadt.

Ez is érdekelhet

Baleset a 8. kerületben, ezt még a Reszkessetek betörők című filmben is megirigyelnék

Senki sem volt magánál

Szemtanúk a Facebookon azt írják, egyik gyermek sem volt magánál, amikor kiszabadították őket az autóból. A helyszínre három mentőautó érkezett.

Ez is érdekelhet

Sokkoló részletek: Itt lökhette a jeges Dunába a barátnőjét Krisztofer – Felvétel is készült a borzalmakról

Jogosítvány nélkül vezetett

Az autót az apa vezette, és mint kiderült, nem volt jogosítványa sem. Állítólag a BMW-nek nem ő a tulajdonosa, csak kölcsönkapta az autót. A balesetben ő is megsérült, a tűzoltóknak kellett kiemelni a roncsok közül.

26 baleset volt szombaton

December 19-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 ember vesztette életét, 5 súlyos és 20 könnyű sérüléssel végződött – írja a rendőrség az oldalán.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Szolnok és környéke útinform