Újabb személyi sérüléssel járó baleset történt péntek délután Budapesten, a 9. kerületi Kvassay Jenő út és Soroksári út csomópontjában, új nevén a Fábián Juli téren, noha a jelzőlámpák most is rendeltetésszerűen működtek. Az egyik autóban egy öt tagú család utazott, köztük gyerekek is, ebből a járműből a sofőr férfin kívül mindenkit kórházba szállítottak további vizsgálatok céljából.

Nem állt meg a pirosnál

Egy fiatalember Ford Focusszal közlekedett kifelé a városból a Soroksári úton, majd a Kvassay útnál nem érezte úgy, hogy a piros jelzésnél illene megállni. Simán áthajtott volna a kereszteződésen, csakhogy addigra balról, a Budapest Park irányából a zöld jelzésre már bőven elindultak a járművek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Két autó is oldalba találta

A Focust mindjárt két autó is oldalba találta: a külső sávban érkező, 9 napja vásárolt vadiúj Ford Puma, illetve a mellette haladó Ople Zafira. A Fordban kirobbantak az első és oldalsó légzsákok, így sem a fiatalember, sem a Pumát vezető középkorú hölgy nem sérült meg.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Gyerekek is ültek a Zafirában

A Zafirában egy öt tagú család utazott, köztük gyerekek is, ebből a járműből a sofőr férfin kívül mindenkit kórházba szállítottak további vizsgálatok céljából. A Focus sofőrjének azonban valami vaj lehetett a füle mögött, ugyanis a karambol után kiszállt a roncsból és bár kérlelték, hogy maradjon, elsétált a helyszínről…

Lefoglalták a Fordot

Így bűnügyi technikusi vizsgálat, nyomrögzítés és mintavétel is szükséges volt, ezután pedig a rendőrség lefoglalja a Fordot és a BRFK telephelyére szállíttatja. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsokat, majd a darus autómentőjük segítségével kiemelték az Opelt a kereszteződésből. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK