Kedden Budapesten az előző napokhoz képest, talán a fokozódó hőség miatt jóval több baleset történt. Több olyan karambol is történt, ahol az egyik jármű az oldalára borult, így volt ez az Erzsébet híd budai hídfőjénél is.

Hirtelen megcsúsztak

Egy Peugeot 307 haladt Pest felé a belső sávban, amikor a friss jogosítvánnyal rendelkező fiatal sofőr hölgy elmondása szerint ráhajtottak egy nagyobb darab nejlonra, bár ezt a helyszínen nem találták meg. A Peugeot ettől megcsúszott, ahogy elmondták, mintha jégre mentek volna vele. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sérült a Ford eleje

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hármas karambol

Végül a középső sávban mellette szabályosan közlekedő Mazda CX-5 bal hátuljának ütközött. A Mazda emiatt megfarolt, keresztbe csúszott, majd egy Pest felől érkező Ford Focus elé sodródott. A Focus a Mazda jobb oldalába rohant, amitől a CX-5 a bal oldalára, közelebbről a járda szegélyére borult.

Mentő a helyszínen

Nem lett súlyos sérült

Szerencsére súlyos sérülés nem történt, a Mazdát vezető középkorú férfi és női utasa ki tudott mászni a roncsból, a Fordban pedig kirobbantak az első légzsákok, így az azt vezető fiatal férfi nem sérült meg.

Ez a Peugeot okozta a balesetet

Kórházban a mazda sofőrje

Végül a mentők ellátták, majd további vizsgálatok céljából kórházba szállították a Mazda sofőrjét. A fővárosi hivatásos tűzoltók is vonultak a balesethez, ők a műszaki mentésben segítettek, az autómentővel közösen visszaborították a Mazdát a kerekeire.

Elszállították a Mazdát

Másik borulás

Ahogy írtunk róla ma, egymásba ütközött egy mentőautó és egy taxi Budapesten, a Bécsi út 2. kerületi szakaszán, a Cserfa utcánál. A fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést a balesetnél, amelynek helyszínén félpályán haladnak a járművek. A karambol a villamosforgalmat is akadályozza.

Nem jártak a villamosok

A 17-es, 19-es és a 41-es villamos a Katinyi mártírok parkja és a Szent Lukács Gyógyfürdő között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal utazhatnak. A 9-es autóbusz, illetve a H5-ös HÉV igénybevételét is ajánlja a BKK. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: G.K.