A mai nap sem telhetett el balesetek nélkül, a fővárosban is többen ütköztek. A BudapestKörnyéke.hu tudósítója három baleseti helyszínről is tájékoztatta lapunkat: hármas karambol és frontális ütközés is volt közöttük.

Nem adott elsőbbséget

Csütörtök délután egy idősebb úr által kormányzott Opel Astra haladt a 22. kerületeben, a Nagytétényi úti Lidl felől a Dózsa György út felé. Az M0-s felüljáró alatt behaladt a Minta utcai körforgalomba, ahol viszont elfelejtette megadni az elsőbbséget a balról, a Dráva út felől érkező, már a körforgalomban lévő Ford Fiestának, melyet egy fiatal nő vezetett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

Fotó: GK / Kovács Attila

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hármas karambol lett a vége

Az ütközés hatására a Ford áttért a bal oldalra és az éppen odaérkező BMW-be csapódott szemből, amelyet egy középkorú férfi vezetett. A hármas karambolban szerencsére senki sem sérült meg, a kiérkező fővárosi hivatásos tűzoltóknak csak áramtalanítani kellett a járműveket. A baleset miatt a 13-as, a 113A, a 88-as, a 213-as, a 214-es és a 287-es autóbuszok terelve közlekedtek, nem érintették a Rózsakert utca / Minta utca megállót.

Helyszíni felvétel:

Fotó: GK / Kovács Attila

Frontális karambol Csepelnél

Csepel, Plútó utca a Kis Nyírfa utcánál Ford középkorú férfi sofőrje Szigetszentmiklós felé igyekezve, utolérte volna a sort és elkapta a kormányt, ám sajnos szemből érkezett egy Volkswagen Passat, melyet egy fiatalabb hölgy vezetett.

Fotó a helyszínről:

Fotó: Gombkötő Krisztián

Könnyű sérült

A két autó frontálisan ütközött, amitől a Ford félig keresztbe fordult, így pedig az éppen megelőzött Smart is nekikoccant a hátuljának. A Volkswagen vezetője könnyebben megsérült, de a helyszínen maradt – legalábbis egy ideig, mert a rendőrök megkérték, hogy próbáljon meg félreállni, ami annyira jól sikerült, hogy meg sem várva az intézkedés végét, elhagyta a helyszínt, úgy, hogy a jogosítványa a rendőröknél volt, anélkül hajtott el.

Józsefvárosban két autó karambolozott

Összeütközött két személyautó Budapest 8. kerületében. A Rákóczi téren történt a karambol. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére, írja a katasztrófavédelem. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Nagytétényi úti baleset helyszíni fotó – Forrás: Fotó: GK / Kovács Attila