Szombaton késő délután délután Gyöngyössolymoson elgázoltak egy nőt, aki vasárnap belehalt a sérüléseibe. A vétkes sofőrt a rendőrségen kihallgatták, de hazaengedték.

Halálos gázolás

Meghalt egy nő a Heves megyei Gyöngyössolymoson, miután szomszédja véletlenül elgázolta. A sofőr azt állítja, a fék helyett véletlenül a gázra lépett, ezért történt a baleset. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Csereautót vezetett

A férfi azt mondta az RTL Híradónak, hogy feleségének ismeretlen volt az a csereautó, amelyet a sajátjuk helyet kaptak. A gyöngyössolymosi nő a kertből próbált kitolatni, amikor meglátta az éppen arra sétáló szomszédját, végül pedig el is ütötte: az utca túloldaláig tolta őt. 

Elromlott az autójuk

„Tegnap elromlott az autónk, és kaptunk kölcsön egy autót a szerelőtől. Ez egy automata váltós. Valószínűleg tévedésből rálépett a gázra, a fék helyett” – fogalmazott a férfi.

Hazaengedték a sofőrt

Az áldozatot kritikus állapotban szállították kórházba, ám olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életét. A rendőrség halálos baleset okozása miatt nyomoz. A nőt a rendőrségen kihallgatták, de hazaengedték.

Kukásautó gázolta el

Tavaly októberben tolatás közben elütött egy munkást egy szemétszállító teherautó Békés megyében. A férfi a helyszínen meghalt. Az áldozat rakodómunkásként dolgozott a szemétszállító vállalatnál.

Halálos gázolás Veszprém megyében

2020. október 30-án halálra gázolt egy mozgóbolt a saját háza előtt egy 76 éves asszonyt a Veszprém megyei Papkeszin. Az idős asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Kiszolgált egy vevőt

Az autó sofőrje több mint 20 évig vitte a faluba a kenyeret az egyik közeli pékségből. A tragédia napján a balatonalmádi férfi délután egy óra előtt parkolt le az egyik családi ház előtt.

Nem vette észre a sofőr Marikát

„A szomszéd kislányt kiszolgálta, és nem vette észre, hogy anyu közben kiment az autóhoz vásárolni. A holttér miatt biztosan nem látta szegény és tolatásba kezdett”- mondta a baleset után az áldozat lánya.

A sofőr őrjöngött

A szemtanúk szerint a sofőr a baleset utáni pillanatokban őrjöngött, hogy miért kellett aznap bemennie dolgozni. „Több mint két órán keresztül próbálták megmenteni édesanyám életét a mentősök, még helikopter is érkezett a helyszínre, de sajnos már nem tudtak segíteni rajta” – fakadt sírva a 40 éves nő, aki a baleset előtt nem sokkal ment haza a szüleitől a közeli otthonába. A tragédiáról a szomszéd értesítette, ő pedig biciklivel sietett vissza, de az édesanyja akkor már eszméletlenül feküdt.

Végignézték az életmentést

Anikó azt mesélte, hogy édesanyja gázolás után még magánál volt, a szomszédtól próbált segítséget kérni, de már késő volt. Közben is kijött a házból Marika súlyos beteg édesapja is, együtt nézték végig, hogy hogyan küzdenek az idős asszony életéért, akit végül nem sikerült megmenteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az RTL Klub riportját a gyöngyössolymosi esetről itt tudod megnézni

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: RTL klub