Kedd délután halálra gázolt a vonat egy embert Érdnél. Múlt hét péntek délelőtt két embert gázolt el a vonat. Egy nappal előtte szintén két vasúti gázolás történt, január 2-án pedig 3 ember szenvedett balesetet. Ez azt jelenti, hogy 9 nap alatt már 8 vasúti gázolás történt az országban.

Gázolt a vonat

Halálra gázolt a vonat egy embert Érd alsó állomáson. A MÁV tájékoztatása szerint kedd délután baleseti helyszínelés miatt Nagytétény és Tárnok között csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Késnek a vonatok

Várhatóan a kora esti órákig a székesfehérvári vonalon 15-20, esetenként 20-30 perccel hosszabb menetidőre, kimaradó járatokra lehet számítani – írja a vasúttársaság.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Itt állnak meg a vonatok

A fennakadás végéig a vonatok Tétényligetnél és Érd alsónál mindkét irányban a 2. vágányon állnak meg. Egyes távolsági vonatok közlekedése Budapest–Kelenföld és Székesfehérvár között a vonatinformációs rendszereken nem követhető.

Át kell szállniuk az utasoknak

A Déli pályaudvarról 18:35-kor Keszthelyre induló Balaton InterCity (IC 868) nem közlekedik. A balesetben érintett, Nagykanizsáról a Déli pályaudvarra tartó Tópart InterCity (IC 855) csak Érd alsóig közlekedett, utasait átszállítják egy következő vonatra.

A síneken várta a vonatot

Pénteken egy középkorú férfit gázolt halálra a vonat Szombathelynél.  Az elsődleges információk szerint nem véletlen balesetről van szó. Az áldozat szándékosan állt a sínekre, a vonat pedig halálra gázolta.

Gázolás Vokánynál

Szintén aznap, vagyis múlt péntek hajnalban Mohácsról Pécsre 5:56-kor indult személyvonat (38829) elgázolt egy embert Vokány közelében. 

Egy nap alatt 2 gázolás

Egy nappal előtte 2 személyt gázolt el a vonat. Délelőtt Miskolcnál, délután pedig Bicsérdnél ütött el egy-egy embert az arra közlekedő szerelvény.

Egy nap alatt 3 gázolás

Január 2-án, 3 embert gázolt el a vonat. Az egyik baleset Győr környékén, a másik Baracskánál történt. Lébénynél pedig egy tehervonat gázolt halálra egy embert.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció