Halálra gázoltak egy gyalogost Budapesten, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton. A Kékvillogó.hu hírportál információi szerint, egy mikrobusz ütötte el a gyalogost, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Nem a zebrán ment át

Információink szerint egy 70 éves férfi akart átmenni az úton, a gyalogátkelő-helytől kb. 100 méterre. Vecsés felé a külső sávban egy Volkswagen Passat haladt, ő még meg tudott állni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A kisbusz ablaka sérült a balesetben

Fotó: G.K.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A férfi ezen a szakaszon akart átmenni

Fotó: G.K.

Már nem tudott megállni

A belső sávban közlekedő Mercedes reptéri transzferes mikrobusz már nem tudott megállni, így elütötte a 70 éves férfit, aki szörnyethalt.

A kisbusz a repülőtérre tartó utasokat szállított, akikért egy másik kisbuszt küldtek

Fotó: G.K.

Torlódás a reptér felé

A rendőrség közleménye szerint a balesettel érintett útszakaszon a forgalom váltakozó irányba, egy sávon halad. A baleset körülményeit a BRFK vizsgálja.

Többen megálltak segíteni, de hiába

Fotó: G.K.

Sávlezárás a baleset miatt

A Budapesti Közlekedési Központ közúti oldalán azt írta: a baleset a Ferihegyi repülőtérre vezető úton a D portánál történt. Ott mindkét irányban sávlezárásra kell készülni.

Baleset a Rákóczi úton

Ahogy arról a Kékvillogó.hu beszámolt, másik baleset is történt Budapesten. A Rákóczi úton az autó alá került hajléktalan férfit a tűzoltók szabadították ki a jármű alól, majd átadták a mentőknek. A baleset körülményei még tisztázatlanok. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kékvillogó.hu/G.K.