Meghalt egy 37 éves kaposmérői férfi vasárnap kora hajnalban, amikor két személyautó összeütközött a 610-es számú úton.

Két autó ütközött

A police.hu tájékoztatása szerint a két személygépkocsi Kaposvár külterületén, eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A másik autóban négyes sérültek meg

A baleset során az egyik jármű vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik autóban négyen sérültek meg, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Még egy fotó a helyszínről

Hármas karambol az autópályán

Három gépkocsi ütközött össze az M5-ös autópálya 120-as kilométerénél, Petőfiszállás térségében, a határ felé vezető oldalon. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a leállósávba vontatják az autókat, a beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt.

Árokban végezte au autó

Tetejével az árokba borult egy gépkocsi a Kajászót és Vált összekötő út 5-ös és 6-os kilométerszelvénye között. A járműben csak a vezetője utazott, aki ki tudott szállni.

Csak egy sávon

Megcsúszott az úttesten, majd korlátnak ütközött egy gépkocsi a 46-os főút 41-es kilométerszelvényénél, Gyomaendrőd térségében.

Jött a villanyoszlop

Villanyoszlopnak ütközött egy kisteherautó Környén, az Üveggyár utcában. Az oszlop kidőlt. A műszaki mentést végző tatabányai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. 

A sofőr bennégett a kigyulladt járműben

Szombat este 21 óra 30 perc körül Jánoshalma külterületén egy személyautó jelenleg ismeretlen okból letért az útról és fának hajtott, majd kigyulladt. A sofőr bennégett a kocsiban.

Címlapfotó: a rendőrség felvétele.