Amint azt a Kékvillogó is megírta két autó ütközött Mélykút és Kisszállás között csütörtök este. A két sofőr meghalt, hárman pedig megsérültek a karambolban.,

Bács-Kiskunban történt a baleset

Az 55-ös főút 62-es kilométerénél két személygépjármű ütközött. A sofőrök a helyszínen meghaltak, hárman pedig megsérültek, őket kórházba vitték, derült ki a rendőrség oldalán közzétett közleményből. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről

Fotó: MTI/Donka Ferenc

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A felismerhetetlenségig összeroncsolódtak

Az ütközés során mindkét autó brutálisan összeroncsolódott, a baleset következtében, miután a két autó egymásba rohant, az egyik egy traktor pótkocsijának is nekicsapódott.

Kapcsolódó:

Helyszíni fotó:

Fotó: MTI/Donka Ferenc

Ikladon egy biciklist gázoltak halálra

Itt a Kékvillogó oldalán is megírtuk, halálra gázoltak a Pest megyei Ikladon egy 19 éves kerékpárost.

A helyszínen meghalt

A 19 éves kerékpáros 2021. október 28-án 20 óra körül Iklad, Szabadság úton haladt, amikor – egyelőre tisztázatlan okból – egy személygépkocsi elütötte. A budapesti illetőségű férfi életét a mentők már nem tudták megmenteni, a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt, írta meg a police.hu.

Vizsgálják a baleset körülményeit

A baleset körülményeinek vizsgálatát a Gödöllői Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya megkezdte. Az 55-ös főút 62-es kilométerénél két személygépjármű ütközött. A sofőrök a helyszínen meghaltak, hárman pedig megsérültek, őket kórházba vitték, derült ki a rendőrség oldalán közzétett közleményből. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: MTI/Donka Ferenc