Halálra gázoltak a Pest megyei Ikladon egy 19 éves kerékpárost, derült ki a rendőrség közleményéből. A fiatal fiú életét már nem lehetett megmenteni.

A helyszínen meghalt

A 19 éves kerékpáros 2021. október 28-án 20 óra körül Iklad, Szabadság úton haladt, amikor – egyelőre tisztázatlan okból – egy személygépkocsi elütötte. A budapesti illetőségű férfi életét a mentők már nem tudták megmenteni, a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt, írta meg a police.hu.

Vizsgálják a baleset körülményeit

A baleset körülményeinek vizsgálatát a Gödöllői Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya megkezdte. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Pár hete egy fiatal kézilabdás lányt gázoltak halálra

A Kékvillogó is megírta, hogy október elején gázolt halálra a Győr-Moson-Sopron megyei Jánossomorján egy biciklist egy fekete Mercedes terepjáró. A áldozat a Jánossomorja Sportegyesület fiatal kézilabdázója volt, akit egyszerűen csak úgy ott hagyott a bedrogozott sofőr.

Elhajtott a sofőr

A sofőr a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott. A baleset következtében a kétkerekűvel közlekedő helybéli nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Másik gázolás

Nem sokkal később ugyanaz az autó Mosonmagyaróváron is elütött egy biciklist reggel 5 óra körül, a Szent István király úton, majd a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül ismét elhajtott. A megsérült kerékpárost a mentők kórházba vitték.

Lebuktatták a térfigyelő kamerák

A mosonmagyaróvári rendőrök adatgyűjtés és a térfigyelő kamerák felvételeinek elemzése alapján azonosították, majd egy 7 óra 45 perckor érkező lakossági bejelentés segítségével a város belterületén elfogták a balesetet okozó gépkocsit vezető szlovák állampolgárt.

Drogos volt a szlovák férfi

A sofőrrel szemben alkalmazott drogteszt pozitív eredményt mutatott, ezért őt további mintavétel érdekében előállították.

Büntetőeljárás indult ellene

A 35 éves férfi ellen, őrizetbe vétele mellett a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon halálos kimenetelű közlekedési baleset okozása vétség és segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Fiatal kézilabdázó volt az áldozat

A Jánossomorja kézilabdacsapata egy szomorú hírt osztott meg a Facebook-oldalán tegnap este: „A Jánossomorja Sportegyesület, Kézilabda szakosztálya mély fájdalommal tudatja, hogy kiváló csapattársunk, kapusunk, barátunk, Budai Viktória a mai napon tragikus körülmények közt itthagyott bennünket.” A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik