Elrabolták a Fekete Vonat egykori frontemberének, L.L. Junior volt zenésztársának, Fehér Tibor Beatnek a 16 éves lányát. Fehér Tünde Amandának még kedden veszett nyoma, azt követően, hogy egy kamasz fiú kicsalta a házukból és beültette a kocsijába. A lány azóta ismeretlen helyen tartózkodik, senki nem látta. A rendőrség is keresi.

El akarta szöktetni

Az esetről a Bors számolt be, mint írják Beat lánya szülei tudta nélkül beszélgetett a közösségi oldalon a fiúval, majd egyeztettek egy találkozót is. A kamaszok beszélgetéséből azonban kiderült, hogy a fiú a roma szokásoknak megfelelően el akarta szöktetni a lányt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tünde nem akart elhagyni a családot

Tünde viszont azt írta neki, hogy bár találkozik vele személyesen, de nem hagyja el a családját, be akarja fejezni a tanulmányait, továbbá egyetemre szeretne menni.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Beszállt a kocsiba, azóta senki nem látta

Mindezek ellenére a keddi találkozón beszállt a fiú kocsijába, azóta pedig senki nem látta. „Szöktetés áldozati lettünk! Ez a fiú önkényesen a feleségévé akarja tenni az én érintetlen lánygyermekemet. A magyar törvények szerint ez bűncselekmény, a gyermekem még kiskorú.” – mondta a napilapnak Fehér Tibor, a Fekete Vonat egykori tagja.

Ő Beat lánya, akit a rendőrség is keres:

Fotó: police.hu

Felkeresték a fiú szülei

A zenész a lapnak arról is beszélt, hogy a napokban a fiú szülei megkeresték őt, hogy tárgyaljanak a lány jövőjéről: „Felhívtak videón, a lányomat is láttam, de éreztem, hogy nem azt mondja, amit szeretne… A szülők össze-vissza beszéltek, hogy bele kell törődnöm, hogy a szerelmesek együtt akarnak lenni, de a gyermekem reakcióiból tudom, hogy ő nem a saját döntése alapján van most ott. Láttam a chatelését a fiúval, elolvastam mindent, amit írtak, Tünde nem akar feleség lenni, nem akarta itt hagyni a szüleit a testvérét és az itteni életét.”

Feljelentést tettek

Beat egyébként még kedden este, azt követően, hogy a lánya nem ment haza a megbeszélt időpontban, felkereste a rendőrséget. „Gondolkodás nélkül feljelentést tettünk. Elmondtuk, amit tudunk, és most akármennyire nehéz, csak várunk itthon, hogy valami történjen.”

Szekszárd környékén lehet

A lapnak elmondta, úgy tudja a lánya Szekszárd vagy annak környékén lehet. „Én nem mehetek oda, eszembe sem jut az önbíráskodás, én soha életemben nem szegtem törvényt. A lányomnál nincs személyi igazolvány, úgy vitték el, hogy az minden vagyona, amit épp visel.” – árulta el, továbbá azt is hozzátette, hogy nagyon fél.

Ettől fél a legjobban

„Félek, hogy ezek az emberek, ha véletlenül terhes lesz a lányom és elkezd nőni a hasa, akkor egyszerűen elhajtják otthonról, mert értéktelen lesz a számukra vagy a másik rossz, ami történhet, hogy áruba bocsájtják a testét, de ebbe bele se merek gondolni. Össze vagyok törve, imádkozom egész nap, hogy valahogy hazakerüljön a lánygyermekem” – árulta el a napilapnak az aggódó apa. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Beat – Forrás: Fem3