Dráma Dabas külterületén: meghalt egy kerékpáros, akit személyautó gázolt el szerda este. A gépkocsit egy inárcsi nő vezette. A helyiek szerint az arra közlekedők 90 százaléka gyorsan hajt, de az illetékesek eddig a lakossági bejelentések ellenére sem tettek semmit.

Tragikus gázolás Dabason

Meghalt egy kerékpáros, akit személyautó gázolt el Dabas külterületén szerda este – tájékoztatott a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Az 54 éves férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe. A gépkocsit egy inárcsi nő vezette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

„Hány családnak kell tönkre mennie?”

„Dabas-Besnyő és Dabas-Sári közt teljes útzár. Besnyőről kiérve visszafordítanak mindenkit. Hatóság a helyszínen” – írta távirati stílusban valaki egy helyi Facebook-csoportban. „Az a probléma, hogy itt Besnyőn ez bármikor megtörténhet, mert a baj hamar megvan és akár egy gyerek vagy egy kutya is kiszaladhat. Az elszáguldó autók szele rendesen megvág, ahogy a gyerekkel arra várok, hogy a játszótérre átmehessünk az úton. Aki itt átmegy. 90 százaléka gyorsan hajt. Többszöri bejelentésre se foglalkozik itt ezzel SENKI! (Rendőrség, Közút kezelő, de meg a vezetők sem a városházn). Se egy zebra, de még egy normális felfestés sem. Hány családnak kell tönkre mennie, hogy csináljanak valamit?” – adott helyzetjelentést egy másik kommentelő.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Szabálytalanul kanyarodott

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy Vecsésen, a Zrínyi utcán közlekedett kerékpárjával szeptember 15-én reggel egy 60 éves helybéli férfi, amikor eddigi adataink szerint szabálytalanul kívánt balra kanyarodni, amikor egy mögötte, vele azonos irányba haladó személygépkocsival ütközött. 

Sokáig küzdöttek érte

A kerékpáros életéért a kiérkező mentősök sokáig küzdöttek, de hiába, a helyszínen belehalt elszenvedett sérüléseibe. A Monori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai vizsgálják a körülményeket.

Halálos figyelmetlenség

Halálos baleset történt az M5-ös autópályán is. A sztráda Budapest felé vezető oldalának 30-as kilométerszelvényében közlekedett egy jármű szeptember 13-án délelőtt, amikor feltehetően figyelmetlensége miatt egy előtte forgalmi okból álló teherautónak ütközött. 

A helyszínen meghalt

A jármű sofőrje egy 42 éves bolgár férfi volt, aki a helyszínen belehalt elszenvedett sérüléseibe. A rendőrök az autópálya balesettel érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat az ócsai pihenő kihajtójánál terelték.

Végzetes karambol

A BudaPestkörnyéke.hu adta hírül, hogy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt augusztus 10-én kora este az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrségtől származó információk szerint egy 43 éves ukrán sofőr személygépkocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító kisteherautónak. 

A helyszínen életét vesztette

A kisteherautót vezető 33 éves mogyoródi férfi a helyszínen meghalt, 51 éves férfi utasa és az ukrán sofőr megsérült – írta a police.hu.

Leszakadó alkatrész

Az egyik járműről leszakadó alkatrészre egy harmadik gépkocsi ráhajtott, személyi sérülés nem történt, anyagi kár viszont keletkezett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: police.hu