Gyászol és magyarázatot keres az az asszony, akinek a fia szeptember közepén, tragikus körülmények között vesztette életét. A hivatalos rendőrségi álláspont szerint a 23 éves fiatalember öngyilkos lett, de édesanyja ezt nem tudja elfogadni. Zsolt egy tízemeletes panelház zuhant le, édesanyja szerint ledobhatták a magasból.

Panelház tetejéről ugrott le   

A Kékvillogó.hu számolt be arról szeptember közepén, hogy öngyilkos lett egy 23 éves fiatalember Tatabányán. A férfi egy tízemeletes panelház tetejéről vetette magát a mélybe, egy ötéves kislányt hagyott félárván. Barátai szerint Zsolt „tiszta lelkű, igaz ember volt”. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Börtönbe ment volna

A férfi egyik ismerőse úgy tudja: Zsolt feltehetőleg valamilyen drog befolyása alatt követhette el végzetes tettét. Az elhunyt embernek tizenkét éves börtönbüntetését kellett volna megkezdenie. Vélhetően emiatt dobta el magától az életet.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

23 évesen halt meg

„A 23 éves fiatalembert feltehetően öngyilkossági szándék vezérelte, amikor szeptember 13-án hajnali 2 óra 30 körül, Tatabányán, az Ifjúság út 49-nél, az egyik tízemeletes tömb tetejéről vetette le magát. A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretein belül vizsgálja az eset körülményeit, amely egyben azt is jelenti, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel” – tájékoztatott a rendőrség.

„Összeestem, elájultam”

„Szeptember 13-án, reggel öt óra előtt hívott a fiam egyik barátja azzal, hogy Zsolti leugrott egy tízemeletesről és meghalt. Sokkot kaptam, összeestem, elájultam, a párom viszont azonnal odasietett a helyszínre, nekem a kislányunkkal kellett itthon maradnom” – mondta az elhunyt fiatalember édesanyja.

Rossz társaságba keveredett

Mire a párja odaért, a holttestet már elszállították, a nagy tömegben viszont azonnal megtalálta azt a három fiatal férfit, akikkel Zsolt a halála előtt együtt lehetett. „A jegyzőkönyvben az áll, hogy csak Zsolt lábnyomait találták meg a tetőn, de két másik ismerőse elmondta nekünk, hogy fent keresték őt. Zsolt sajnos nagyon rossz társaságba keveredett. Ezt mi is tudtuk, de hogy ennyire, azt nem. Tudomásunk szerint a halála előtt többekkel is konfliktusba keveredett. Valami elszámolási vita volt, amit mindenképpen rendezni akart” – fogalmazott a gyászoló asszony.

Becsaphatták

Azt is érdekesnek találja, hogy a fia nem arról a házról „ugrott le”, amelyben lakik, hanem a szomszédos épületről. Éppen onnan, ahol annak a férfinak a lakása is van, akivel rendezni akarta a problémát. Az édesanyja szerint az a férfi becsapta, hátba szúrta Zsoltit.

Elképzelhető, hogy ledobták

„Egy szemtanú arról beszélt, hogy úgy látta, mintha a fiam gurult volna a tetőről. Elképzelhető és számunkra az a legvalószínűbb, hogy ledobták, hiszen messzire esett a faltól” – mondta a nő.

Nem érti a család

A rendőrség tájékoztatása szerint az ügyben továbbra sem merült fel az idegenkezűség gyanúja. A család érthetetlennek tartja, hogy még csak büntetőeljárás sem indult.

Szeretett élni

„Igazán jó gyerek volt, imádott sportolni. Soha nem bántott senkit, mindig a gyengébbeket védte. A négyéves kislánya már tudja, mi történt, de a húga még képtelen felfogni. A történtek óta nincsen se éjjelünk, se nappalunk. Ezzel kelünk és fekszünk, nem is tudok a gyásszal foglalkozni, csak azzal, hogy miért nincsenek elszámoltatva azok, akiknek felelősségük volt ebben. A fiam szeretett élni, soha nem dobta volna el magától az életét” – zárta gondolatait az édesanya a Blikknek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Van segítség!

Ha Önnek, vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Kiemelt kép: illusztráció