A férfi hazaindult, de útközben nyoma veszett. Lánya kétségbeesetten keresi és már a rendőrség is bekapcsolódott a kutatásba. László mobiltelefonja továbbra is kicseng, de még nem bukkantak a nyomára.

Hazafelé indult

Továbbra is kicsöng a mobiltelefonja annak a férfinak, akinek még vasárnap veszett nyoma érthetetlen módon. A férfi Pécsett, a Máltai Szeretetszolgálatnál dolgozik, onnan indult hazafelé, amikor eltűnt. Már a rendőrség is keresi Lászlót. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem érkezett meg

 „Vasárnap bezárták az épületet egy kolléganőjével, akit még elvitt autóval, egy fehér 1500-as Ladával Pécsen belül. Egy kamerafelvételen látható, hogy ezután kifelé ment a városból Pécsvárad felé, de oda már nem érkezett meg” – mondta a férfi volt felesége a Ripostnak.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Látták a belvárosban

Lászlót azóta állítólag a pécsi vásárcsarnok épületénél, a szökőkútnál látták, ahogy egy idősebb hölggyel pakol befelé autójába. A szemtanú elmondását egyelőre még nem ellenőrizték a térfigyelő kamerák felvételein, így nem tudni, ez mennyire pontos információ.

Keresik a rendőrök

Az biztos, hogy az 1961-es születésű Kőszegi László mobiltelefonját a rendőrök bemérték azt, így valamennyire leszűkítve azt a területet, ahol a férfi lehet.

Ezt viselte

A férfi az eltűnésekor rövid farmernadrágot és egy piros, Máltai Szeretetszolgálatos pólót viselt, festett fekete haja van és barna szeme, és egy piros hátizsák van nála. 

Így segíthet

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Komlói Rendőrkapitányságon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon. 

Az eltűnt férfi

Rettenetes hír érkezett

Sajnálattal értesítünk mindenkit, hogy a szeptember 15-én Jászberényből eltűnt Farkas Pétert megtalálták, elhunyt. A 23 éves fiatalember holtteste Budapest külső részén a Dunából került elő – közölte a minap az Eltűnt Személyek Keresése Facebook-csoport. 

Vonatra ült

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy a férfi még szeptember 15-én tűnt el jászberényi otthonukból azt követően, hogy húgával hevesen vitatkozott. Az utolsó nyom, amin elindulhattak az egy elektronikus vonatjegy volt, amely Tápiószecsőről a Keleti pályaudvarra szólt.

Baljós előjelek

Édesanyja korábban azt mondta, hogy mindez nem vall fiára, aki nem szokott csavarogni. Péter egyébként nem sokkal később kikapcsolta a telefonját is. Az eltűnés híre nem sokkal később elterjedt, rengetegen kezdték el keresni. Azonban sajnos rettenetes hírrel kellett szembesülni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: az eltűnt férfi