Vízelvezető árokba hajtott egy autó Fótnál, a balesetben a sofőr meghalt. A baleset reggel fél 7-kor történt.

Rosszul lett vagy figyelmetlen volt?

A rendőrség azt írja: nem tudták megmenteni annak az 51 éves sofőrnek az életét, aki letérve az útról az árokban állt meg autójával a 2102-es úton. A tragédia az út 8-as kilométerénél, a fótligeti lakópark közelében történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ma már több autó az árokban kötött ki

Félig csúszott árokba egy személyautó a 35-ös főút 7-es kilométere közelében, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Muhi térségében. Csatornába hajtott egy személyautó Apaj külterületén, Kiskunlacháza közelében. Letért az úttestről és árokba hajtott egy személyautó Berhidán, a Kiskovácsi utcában. Mentőket is kellett hívni.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kőbányai oszlop

Oszlopnak ütközött, és kidöntötte azt egy személyautó Budapest X. kerületében, Kőbányán, a Vaspálya utcában, a Gyömrői út találkozásának közelében.

Balatonvilágosnál történt

Két személyautó karambolozott a 7-es főút 100-as kilométerénél, Balatonvilágos térségében. A mentők is a helyszínen vannak – írta a katasztrófavédelem.

Nyerges vontatóval ütközött

Halálos közlekedési baleset történt Derecskén még pénteken. A Szováti úton egy személygépkocsi nyerges vontatónak ütközött. A baleset következtében a személygépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette.

Ez is érdekelheti:

Címlapfotó: MTI/Mihádák Zoltán