Női mosdóban készített titokban felvételeket egy tatai férfi, aki a nők határozott fellépése miatt nem úszta meg a leskelődést. A férfi a vécék elválasztó fala alatt átnyúlt a telefonjával, de ezt azonnal észrevették a nők.

Nőnapon videózott

Furcsa és perverz kíváncsiság vezérelhette a 34 éves P. Koppányt, amikor úgy döntött, hogy március 8-án, délután (nőnapon) bevonul egy tatabányai áruház női vécéjébe, hogy ott meglesse a hölgyeket. A férfi bezárkózott a középső fülkébe, és várta, hogy beüljenek mellé az áldozatai. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Tatabányán kukkolt

Átnyúlt a telefonnal

Nem sokkal később mindkét szomszédos fülkébe érkezett egy-egy nő, így a férfi akcióba is lendült. A vécék elválasztó falai alatt átnyúlt a telefonjával, és elindította a felvételt. A férfi talán abban bízott, hogy a régi, nyomógombos Nokiája nem fog gyanút kelteni, de ez nem így történt.

Észrevették

A leskelődő férfit már az első áldozata pillanatokon belül kiszúrta, és a nő oda is nyúlt a telefonjához, hogy kikapja a kezéből. Ugyanakkor a férfi nem eresztette a készülékét, visszarántotta a mobilját, majd kiugrott a fülkéből, hogy elmeneküljön.

Ezzel a mobillal videózott

Megállították

A lebukott férfi mindenáron elmenekült volna a helyszínről, de ezt nem hagyta neki az áldozata, akinek sikerült belekapaszkodnia a kabátjába, és nem eresztette őt. Eközben a nő segítségért kiabált, amire egy idősebb nő érkezett, aki szintén a mosdóban tarózkodott.

Dulakodni kezdtek

Ezt követően veszekedés, lökdösődés, dulakodás kezdődött, de a férfi sehogy se tudott lelépni. A bátor nőknek sikerült visszatartaniuk a férfit a rendőrök kiérkezéséig.

Ez volt a magyarázata

P. Koppány a kihallgatása során azt mondta a rendőröknek, hogy azért követte el a tettét, mert hajtotta a kíváncsiság.

Gyógyszerész is kíváncsiskodott

Mint korábban megírtuk, egy 52 éves szeméremsértő gyógyszerész egy különleges allergiateszttel rávett egy nőt arra, hogy mutassa meg neki a gyógyszertár hátsó felében a fedetlen kebleit. Ezt a nő meg is tette neki, a férfi pedig hosszú perceken keresztül bámulta a bájait. Az ügy azonban kiderült, és az ügyészség vádat is emelt a perverz patikussal szemben, akit végül felfüggesztettre ítéltek. A gyógyszerésszel szemben etikai vizsgálat is indult a Magyar Gyógyszerészi Kamaránál, amelyet egyébként a győri patikus kezdeményezett. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pixabay