Szörnyű baleset történt a október 31-én Zala megyében, tragédiában hárman, köztük egy 17 éves lány halt meg. A fiatal lányt éppen egy fotózásra vitte az édesanyja, amikor összeütköztek egy másik kocsival.

Fotózásra mentek

A borzasztó baleset Alsónemesapáti közelében történt, a modellként foglalkoztatott 17 éves Jessicát az anyukája éppen egy fotózásra vitte volna. Ekkor történt a szörnyűség, ugyanis az anya-lánya páros összeütközött egy másik autóval. Mindketten meghaltak, továbbá a másik járműben utazó házaspár nő tagja is életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A család képtelen felfogni

A Borsnak megszólalt a fiata lány nagypapája, aki elmondta, a család képtelen felfogni azt, ami történt. „Jessica kiváló unoka és lány, Mercédesz pedig remek anya volt. Bármiben lehetett rájuk számítani, egyelőre elképzelni sem tudjuk nélkülük az életünket. Jessicának van egy kétéves húga, aki egy nagyon okos kislány, így úgy véljük, már ő is megérti, hogy minden megváltozott.”

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megszólalt a nagypapa

„Jessica egy gyönyörű, csillogó elméjű lány volt. A tanulás mellett modellkedett, a tragédia idején is éppen egy fotózásra vitte volna az édesanyja Budapestre. Én képtelen voltam kimenni a baleset helyszínére, pedig gyorsan végigment a családon belül a hír. Itthon maradtam, összetörtem, és belül gyűjtöttem az emlékeimet az angyali unokámról” – mondta könnyeivel küzdve a férfi.

Idegenvezetőnek tanult

A fiatal lány egyébként idegenvezetőnek tanult, több nyelven is beszélt. Tervei szerint érettségi után is ezen a területen tanult volna tovább.

Párja is összetört

Jessicának volt egy párja is, Martin, aki Ausztriában él és dolgozik, ám a tragédia hírére ő is hazajött. „Meghalt a szerelmem. Most képtelen vagyok többet mondani” – mondta a lapnak.

Tragédia a vasúti átjáróban

Ahogyan azt a Kékvillogó is megírta a Nyugati pályaudvarról – Szobon át – Breclavba 17:29-kor elindult Metropolitan EuroCity-vel ütközött egy gépjármű Dunakeszi és Göd között november 1-jén. A gödi Mikszáth Kálmán utcai átjárónál bekövetkezett balesetkor a fény- és félsorompó jól működött.

Így történt a baleset

A helyi Facebook-csoportban a szemtanúk azt írták, hogy a „kocsi lerobbant pont a vasúti átjáróban. Idős házaspár. Bácsi próbálta a kocsit eltolni onnan, néni mozgássérült volt. Meghaltak.” Ez hivatalosan egyelőre nem lett megerősítve, Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt közölte az MTI-vel, hogy a személygépkocsiban két ember meghalt.

Nem jártak a vonatok

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt mindkét vágányon szünetelt a forgalom, emiatt Dunakeszi és Vác állomások között pótlóbuszok szállították az utasokat. A helyszínelés este 9 óra magasságában ért véget.

Kimaradó járatok

A MÁV közölte azt is, hogy a Nyugati pályaudvarról 18:45-kor Vácra és a Vácról 20:04-kor a Nyugati pályaudvarra induló S70-es vonat nem közlekedett, a Nyugati pályaudvarról 17:45-kor Vácra elindult S70-es vonat pedig csak Dunakeszi állomásig közlekedett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Kiemelt kép: Illusztráció