A gyanú szerint kétszer is betört alkalmi ismerőséhez az a mélykúti nő, aki végül elkábította időskorú áldozatát.

Benyomta az ajtót

A rendőrség információi szerint alkalmi ismerősénél jelent meg egy nő 2023. május 5-én hajnalban. Mivel bezárva találta az ajtót, azt benyomva bejutott, ekkor az időskorú felszólította, hogy azonnal hagyja el otthonát, melynek eleget is tett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Később betört

Két nappal később, az esti órákban ismét megjelent a „vendég”, akit ismét a zárt ajtó fogadott, de a nyílászáró üveges részét betörve ismét bement az ingatlanba.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Lopott

A nő felkapcsolta villanyt és bement az alvó férfihoz, aki emiatt felébredt. Az időstől pénzt kért, melyet a korábbi ismeretség miatt adott is a férfi.

Elment, de visszajött

Ekkor kihasználva figyelmetlenségét, telefonját és pénztárcáját is magához vette a nő. Ezután elment, majd nem sokkal később visszament, hogy további értékeket vigyen magával.

Elkábította

Az időskorú ekkor még nem aludt el és beszélgetni kezdtek, mely során kávéval kínálta a házigazdát. A frissítőbe azonban gyógyszert tett, melytől a férfi elkábult. Ezt kihasználva aranyékszereket lopott el a nő.

Elfogták

Másnap reggel a sértett se a nőt, se az értékeit nem találta, így értesítette a rendőröket, akik a személyleírásnak köszönhetően beazonosították és elfogták a kifosztással és magánlaksértéssel gyanúsítható 30 éves mélykúti nőt.

Több is van már a rovásán

A gyanúsítottat – aki ellen több bűncselekmény miatt is van folyamatban eljárás – őrizetbe vették a jánoshalmi rendőrök, akik kezdeményezték letartóztatását. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Egy ablaktalan helyiségben altatta, sanyargatta és munkára kényszerítette a hajléktalanokat apa és fia: az áldozatok annyira rettegtek, hogy szólni sem mertek

Kiemelt kép: Illusztráció