A rendőrök a baleset szemtanúinak segítségét kérik. Egyelőre nem tisztázott, pontosan hogyan játszódtak le az események.

Szeptember végén történt a baleset

Szeptember 26-án hétfőn reggel 8:10 környékén Szegeden, a Csanádi utcában történt meg a szóban forgó baleset. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Csanádi utcai buszfordulónál történt

A trolibusz megérkezett a Csanádi utcai buszforduló és megállóhoz. Az utasok megkezdték annak rendje és módja szerint a fel-és leszállást.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem vette észre a gyalogost a sofőr

A trolibusz elindult, ám a sofőr nem észlelte a már szinte áthaladó járókelőt. A gyalogost a jármű bal eleje kapta el.

Ezek is érdekelhetnek!

A gyalogos elesett

Az elütött járókelő arccal előre esett. A sofőr leszállt, megnézte, mi történt, ám nem nyújtott semmilyen segítséget az idős férfinak.

Nem hívott orvost sem

A nélkül, hogy a trolibusz vezetője orvost vagy mentőt hívott volna, visszaült a vezetőülésbe, majd a Verdes utca irányába hajtott.

Szemtanúk jelentkezését várják

A rendőrök kérik, hogy aki látta a balesetet, jelen volt a helyszínen, esetleg videófelvétellel rendelkezik, az jelentkezzen a rendőröknél.

Így tudsz segíteni

A szemtanúk bármelyik rendőri szervnél jelentkezhetnek személyesen, de természetesen telefonon is tehetnek bejelentést.

Ezeket a számokat kell hívni

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság a 06/62/562-400-as számon érhető el, de tárcsázhatod a “Telefontanú” 06-80/555-111-es zöldszámát vagy a 112-es központi segélyhívót is, ha rendelkezel az eset kapcsán bármilyen információval.

Névtelenül is tehetsz bejelentést

A “Telefontanú” számot tárcsázva, vagy a 112-es központi segélyhívón névtelenül is tudsz bejelentést tenni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Archív