Két autó ütközött össze egymással pénteken délelőtt Kaposváron. Egyelőre még vizsgálják a rendőrök, mi volt az oka a frontális karambolnak.

Frontális ütközés az Egyenesi úton

Frontálisan ütközött össze két autó pénteken délelőtt Kaposváron, az Egyenesi úton. A helyszínelés idején csak félpályán haladt a forgalom, így lelassult a haladás kifelé a városból, illetve a központ irányába is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kinyíltak a légzsákok

Az ütközés következtében kinyíltak a légzsákok és személyi sérülés nem történt. Az útszakaszon kiemelt figyelemmel járjatok mert az autók a helyszínelés ideégi, félpályán akadályozzák a forgalmat. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mindkét autó megsérült

Nagy ütést kapott a BMW

A mentők is a helyszínre érkeztek

Bosszúból gyújtotta fel

A Kévillogó.hu adott hírt arról, hogy a salgótarjáni rendőrök elfogták azt a férfit, aki Litke belterületén bosszúból felgyújtotta haragosa gépkocsiját.

Teljesen kiégett

A 36 éves férfi január 19-én az éjszakai órákban a Litke belterületén parkoló személygépkocsit üzemanyaggal lelocsolta és a nála lévő öngyújtóval felgyújtotta. A gyújtogatás következtében a jármű a benne lévő tárgyakkal együtt teljes egészében kiégett. A vizsgálatok során kiderült, az elkövető biztosra ment, szinte semmi nem maradt a gépkocsiból.

Mindene odalett

Az autó tulajdonosa elmondta: a kesztyűtartóban volt a pénztárcája, a nevére kiállított személyes irataival, bankkártyájával együtt, valamint a gépkocsi csomagtartójában munkavégzéshez használt szerszámai, többek között flex, fűrész, lézer és egyéb vésőgépek.

2 millió forint a kár

A jármű felgyújtása miatt az eszközök szintén megsemmisültek. A 36 éves litkei lakos cselekményével a sértett részére közel 2 millió forint kárt okozott.

Beismerte tettét

A salgótarjáni rendőrök a széleskörű adatgyűjtés eredményeként a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfit azonosították, elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták, amelynek során beismerő vallomást tett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a kaposvári baleset helyszíne. Fotók: Kaposvár HTP