Két férfi sörözött Sződligeten még tavaly nyáron. Iszogattak, majd az egyik felugrott és egy sniccerrel megvágta a másikat. A rendőrök órák alatt elfogták, a hatóság most zárta le a nyomozást.

Sörözéssel kezdődött

A két férfi ivott és közben beszélgetett 2021 nyarán Szódligeten. A rendőrségi tájékoztatás szerint egyszer a gyanú szerint “a fiatalabb férfi elővett egy sniccert, és megvágta a 40 éves férfi nyakát”. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kórház

Egy járókelő meglátta az esetet és szólt a mentőknek és rendőröknek. A megtámadott férfit az erős vérzés miatt kórházba kellett vinni.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Saját otthonában

A rendőrök rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. A saját lakásában kapták el, majd bevitték a kapitányságra.

Meghalhatott volna

Az igazságügyi orvosszakértő véleménye szerint a sértett nyaki vénája sérült, ami miatt sok vért vesztett, segítség nélkül meg is hallhatott volna.

Tagadta

G. Attila kihallgatásán tagadott, de a rendőrök bizonyítékai elegendőek voltak a letartóztatáshoz.

Félmeztelenül vették őrizetbe

Jön az ügyészség

A Pest megyei zsaruk mostanra fejezték be a nyomozást és az ügy iratait átadták az ügyészségnek.

Ez is érdekelhet

“Leült a peron szélére, majd a vonat elé akart ugrani” – egy idős nő életét mentették meg a sződligeti vasútállomáson, a szerelvény időben meg tudott állni.

Címlapfotó a rendőrség felvétele.