Két személyautó karambolozott Budapest XI. kerületében, a Műegyetem rakparton. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kellett számítani.

Karambol a Goldmann György téren.

Néhány nap telt csak el és újból két autó ütközött a 11. kerületi Műegyetem rakparton, a Petőfi híd déli felhajtójánál.

Lexus

A Szabadság híd felől érkező Lexus elé, melyet egy középkorú férfi vezetett, a Petőfi híd felől érkező Renault Megane kombi kanyarodott telezöldnél. A két autó összeütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kisebb sérülés

A Megane-t szintén középkorú férfi vezette, hölgy utasának a bal karja megsérült a kirobbanó légzsák miatt, de végül nem kértek mentőt a helyszínre.

Szomorúság

Még egy baleset a közelben

Három személyautó ütközött össze Budapest XI. kerületében, a Szerémi úton, a Rákóczi híd lehajtójánál. Ezen az útszakaszon is forgalmi akadályra kell számítani. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Lángoló autót oltottak az éjszaka

Kigyulladt egy autó a főváros VIII. kerületében, az Üllői úton. Az érkező rendőrök poroltókkal azonnal megkezdték a lángok megfékezését. Jött még egy rendőrautó, és a 4 zsaru együttes erővel megfékezte a tüzet.

Hiba történt

Az eset során senki sem sérült meg, bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel; a rendelkezésre álló adatok szerint az autó elektromos hiba miatt gyulladt ki.

Ez is érdekelhet

Súlyos baleset az Üllői úton, busszal ütközött egy autó, 12 ember megsérült, tudatmódosító szert használhatott a vétkes sofőr – Fotók.

Címlapfotó: Kékvillogó.hu/G.K.