Bántalmazta, fenyegette és fogva tartotta élettársát egy férfi a gyanú szerint. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette.

Zaklatta

Zaklatás bűntett, súlyos testi sértés bűntett kísérlete és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt vettek őrizetbe a Tatabányai Rendőrkapitányság nyomozói egy 37 éves férfit 2021. május 28-án. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Több alkalommal is bántalmazta

A gyanú szerint Sz. Zsolt 2021 áprilisától kezdődően több alkalommal bántalmazta és fenyegette élettársát közös lakásukban. A férfi többször bezárta a sértettet a házukba, de olyan is előfordult, hogy a konyhaasztal lábához bilincselve tartotta őt fogva közös otthonukban.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A nő segítséget kért

A nő egy ismerősétől kért segítséget, aki értesítette a rendőrséget. A tatabányai egyenruhások 2021. május 27-én megjelentek a megadott tatabányai címen, ahonnan kijuttatták a sértettet.

Lecsapott a TEK

A Tatabányai Rendőrkapitányság felkérésére a Terrorelhárítási Központ munkatársai másnap elfogták a bűncselekmények elkövetőjét.

Őrizetbe vették

Sz. Zsoltot a tatabányai nyomozók gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását.

Videó az elfogásról

Tasnádi Péteren is rajtaütött a TEK

Mint ahogyan azt a Kékvillogó is megírta csoportosan elkövetett önbíráskodással gyanúsították meg a csütörtökön elfogott Tasnádi Pétert és két társát. Egy jászsági válófélben lévő férj kérte „segítségüket”, hogy feleségével bérleti díjat fizettessenek a férj tulajdonában lévő egyik helyiségért. 

Vizsgáló bíró elé viszik őket

A Terrorelhárítási Központ egyik felszámoló egysége elfogta csütörtökön Budapesten Tasnádi Pétert, akit Szolnokra, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságra vittek, ahol gyanúsítottként hallgatták ki csoportosan elkövetett önbíráskodás megalapozott gyanúja miatt, majd őrizetbe vették. Hétvégén várhatóan vizsgáló bíró elé viszik, aki dönthet a letartóztatásáról. 

Budapesten fogták el

 „A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság csoportosan elkövetett önbíráskodás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást. A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói a Terrorelhárítási Központ és a Készenléti Rendőrség munkatársainak közreműködésével a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket fogtak el Budapesten, továbbá ezzel párhuzamosan több helyszínen végeznek nyomozási cselekményeket.” – írta a Magyar Nemzetnek a rendőrség.

Önbíráskodás miatt folyik az eljárás

A csütörtöki közlemény szerint a Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján, csoportosan elkövetett önbíráskodás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Nem tudni, mi lehetett Tasnádi szerepe

A nyomozó hatóság két terhelt esetében az őrizetbe vételről határozott, akik vonatkozásában előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. Azt egyelőre nem árulták el, hogy Tasnádinak milyen szerepe volt a gyanúsítás szerint az ügyben, számoltunk be róla. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Police – Forrás: Videorészlet