Készülhetett a szörnyű tettre az a 80 éves nő, aki a napokban ugrott ki a 13. kerületi lakásának erkélyéről. A szomszédok szerint karácsonykor magához hívatta családtagjait, hogy elbúcsúzzon tőlük. A ház lakói szerint Éva néninek hiába volt családja, magányosan élt.  

Kiugrott az erkélyről

Borzasztó tragédia történt szerda este, a 13. kerületi Kárpát utcában. Az érintett panelház utcarészét a rendőröknek le kellett zárnia, ugyanis egy idős, 80 év körüli asszony az egyik 9. emeleti lakás erkélyére felállt és leugrott.

Az utcán feküdt

„Pont az ugrás után néhány másodperccel léptünk ki az erkélyre, lenéztünk és ő ott feküdt”– mesélte megtörve az egyik szomszéd.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Két fia volt

„Sajnos azt kell, hogy mondjuk, volt előjele! Neki két fia és unokái is vannak, de egyedül lakott. Mindenki azt gondolná, ha van családja, miért tenne ilyet, de az igazság az, hogy nem volt valami jó a kapcsolatuk” – mondta a Metropolnak a szomszéd.

Búcsúlevelet is hagyott

„Éppen ezért karácsonykor direkt magához rendelt mindenkit, hogy utoljára együtt legyenek, láthassa őket. Elbúcsúzott ezzel tőlük. Úgy tudjuk, írt búcsúlevelet is, de azt nem tudjuk, hogy mi állt benne. Majd ezután fogta magát, kisétált a folyosón lévő erkélyre és kiugrott… Rettenetes látvány volt. Azonnal hívtuk a rendőrséget, de tudtuk, hogy már késő”.

Lezárták a környéket

A szomszédok szerint a rendőrség lezárta azt a területet, ahová Éva esett, ezzel elkerülve a járókelők felesleges jelenlétét. A tragédia aután a szomszédok hívták a mentőket és a rendőrséget. Aztán szóltak az áldozat fiának is.

Készülhetett a tettére

 „Itt lakik nem messze, így ő is pár percen belül ideért. Én úgy gondolom, hogy nyilván nem látunk bele az életükbe, de szerintem nem véletlenül hoz valaki ilyen döntést. Hiába voltak ott a gyönyörű unokái, mégis inkább úgy döntött, hogy nem lesz tovább teher. Sokat beszélgettünk vele, szerintem ki lehet jelenteni, hogy készült az öngyilkosságra”.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Kiemelt kép: illusztráció