A Szuperkatlan nevű teljesítménytúra egyik résztvevőjét kellett újraéleszteni, miután túratársai eszméltelen állapotban találtak rá. A férfi később a kórházban meghalt.

Tragédia Tokodon

Tragédia történt december 28-án Tokodon. A Szuperkatlan teljesítménytúra egyik résztvevőjének omlott össze a keringése, más túratársak találtak rá az akkor már eszméletlen állapotban lévő férfira. Azonnal megkezdték az újraélesztését.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

A kórházban halt meg

Miután megérkeztek a mentők, folytatták a férfi újraélesztését, akit mentőhelikopterrel vittek a tatabányai kórházba. De ott sajnos nem tudták megmenteni az életét, a férfi elhunyt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Két útvonala is van

A Szuperkatlan teljesítménytúra 15 és 30 kilométeren teljesíthető. Rövidebb útvonala Dorogtól a tokodi pincesoron át Mogyorósbányáig vezet, a hosszabb pedig vissza is tér Dorogra.

Tragédia a futóversenyen

Amint arról beszámoltunk, november végén, Napkoron, a III. András Napi Futóversenyen meghalt egy 50 éves nő. Horányi Zsuzsa ismert atléta volt, csak a sportnak és a futásnak élt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Meghalt az atléta

Halála előtt még ő tartotta a bemelegítést több száz embernek. Amikor elindult a verseny, Zsuzsa rosszul lett és meghalt. Először futótársai próbálták megmenteni az életét. Később a mentők is csatlakoztak az újraélesztéshez, de sajnos a futónő életét nem tudták megmenteni.

Kiemelt kép: mentőhelikopter Tokodon – Forrás: Facebook/ Tokod Önkéntes Tűzoltó Egyesület