Ferrari-termékeket a rajongóknak! Számos közvéleménykutatás bizonyítja, hogy a magyar szurkolók nagy részének a Ferrari a kedvenc csapata az autósportok világában. A népszerű brand szerelmeseinek, a Ferrari istálló rajongóinak elengedhetetlen, hogy legyen néhány Ferrari-terméke. Mutatjuk, hogy miket érdemes beszerezni, továbbá azt is eláruljuk, hogy honnan lehet olyan Ferrari-termékeket venni, amelyek eredetiségét tanúsítvány igazolja.

A minőséget és az egyediséget minden termék esetében tanúsítvány is igazolja

Napjainkban már igazán felkészültek a gyártók, hogy kielégítsék a Ferrari-rajongók igényeit. Széles választékban kapható például a Ferrari-rajongók kötelező alapfelszerelése, a Ferrari-póló. Emellett pedig beszerezhető sapka, ing, cipő, pulóver, mellény, nadrág és kabát is. A sapkák baseball, flatbrim és téli változatban is készülnek. Azoknak, akik már utána néztek ezeknek a termékeknek, feltűnhetett, hogy megkérik mindegyik árát. Minek köszönhető ez? Annak, hogy a Ferrari-termékek, legyen szó pólóról, sapkáról, ingről, cipőről, pulóverről, mellényről, nadrágról vagy kabátról, mind extrém minőséget képviselnek. A minőséget és az egyediséget minden termék esetében tanúsítvány is igazolja. A kimagasló nívó mindenki számára egyértelmű, aki valaha próbált már Ferrari-ruhadarabot vagy Ferrari-kiegészítőt. Mindenkinek érdemes megtapasztalnia ezt a kényelmet. A ruhadarabokon kívül az igazi Ferrari-rajongók karórát, táskát, pénztárcát, bögrét, kulcstartót, matricát, termoszt, esernyőt és tollat is beszerezhetnek. Ráadásul már Ferrari-parfüm is kapható. A modellautókat gyűjtők számára jó hír, hogy napjainkban már Ferrari-autómodellek is kaphatóak. A termékek beszerzését követően kicsit minden rajongó úgy érezheti magát, mintha a Ferrari csapatának tagja lenne.

Melyik csapattag nevével legyen ellátva a Ferrari-póló?

A Ferrari-póló a rajongók első számú alapfelszerelése, olyan darab, amely nem hiányozhat a gardróbból. Kapható férfiaknak, nőknek és gyerekeknek szánt változat is. A gyerekméretek a 92-estől indulnak, szóval akár egyéves gyerkőcök is viselhetnek Ferrari-pólót. A fazont tekintve környakú és galléros verziót lehet választani. A színválaszték széles, hiszen kapható piros, fekete, fehér, zöld és szürke változat is. Sőt, az is kiválasztható, hogy melyik csapattag nevével legyen ellátva a póló. Kik közül lehet választani? Sebastian Vettel, Kimi Räikkönen, Carlos Sainz Jr. és Charles Leclerc közül, attól függően, hogy kinek melyik korábbi vagy jelenlegi Ferrari-versenyző a szimpatikusabb. A Forma–1-es szezon szerint is lehet választani a változatok közül, 2011-től egészen 2021-ig. A pólók megbízható gyártási technológiával és kiváló minőségű anyagból, pamutból készülnek. Strapabíróak, így hosszú éveken át lehet ezeket a modelleket büszkén viselni, ráadásul farmerhoz és szabadidőnadrághoz is remekül illenek. Ezeken kívül a hivatalos, eredeti Ferrari-pólók is megtalálhatóak a FansBRANDS kínálatában. Ezek a csapatpólók azok, amelyeket a tagok viselnek a futamok, illetve az interjúk során.

Ez a cikk támogatott tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent a Magyarország TOP10 legolvasottabb hírportálja között szereplő Kékvillogó.hu portálon, akkor kattintson ide! Áraink tetszeni fognak, ráadásul még 1 millió olvasót is tudunk garantálni a pr-cikkek kiemelésének.