A férfi súlyosan megsérült, de leteperte a támadót, aki felkelt a földről, majd hazament aludni.

Láncfűrészt ragadott

Hihetetlen történetről számolt be az RTL Híradó: láncfűrésszel támadt apára és látássérült lányára egy részeg férfi Szigetszentmártonban néhány hete. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megvágták

Korábban összevesztek valamin, ezért támadta meg a férfit és családját a láncfűrészes. A férfi a kezén és a lábán is megvágta az apát, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Meg akarták ölni

Danis Mihály, aki elszenvedte a támadást, az RTL-nek elmesélte, hogyan támadta meg távoli szomszédja láncfűrésszel a szigetszentmártoni házuk kertjében. Úgy vélekedett, meg akarták őt ölni.

„Kettéváglak!”

„Így kaszálta volna a fejemet. Azt mondta: most kettéváglak!” – hátborzongató belegondolni is, mit élhetett át a férfi a támadásnál. Komoly lélekjelenlétre volt szüksége, hogy kezelni tudja a helyzetet.

A látássérült lányával volt

Főleg úgy, hogy éppen látássérült lányával, és annak vakvezető kutyájával üldögélt a teraszon, amikor az utcáról rájuk rontott a részeg férfi. Az apának alig volt ideje védekezni.

Félbevágott mindent

„Fölkaptam egy műanyagszéket, azt abban a pillanatban félbevágta. Fölkaptam egy másikat, azt is összetörte, és onnan kaptam én fel az ajtó mögül egy partvist” – sorolta a történteket Danis Mihály.

Kitiltották, ezért támadhatott

A család egyébként korábban jóban volt a támadóval, de valamiért megromlott a kapcsolat, sőt: az otthonukból is kitiltották. Ezért jöhetett a támadás.

Bemenekültek a szobába

A látássérült lány konkrétan pánikba esett, amikor meghallotta a láncfűrész hangját. Azonnal bemenekült az egyik szobába, magával rántva a vakvezető kutyájukat, Bagirát is.

Ordított a gyerek

„Hallottam, ahogy kint megy a cirkusz meg a verekedés. Ordítottam, hogy apa, apa!” – mondta a lány, akinek az apja több helyen is megsérült, a jobb vádliján majdnem csontig hatolt a láncfűrész. A megvágott ujját többé nem tudja mozgatni.

Szabadlábon van

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságon a 66 éves férfit súlyos testi sértés bűntettének gyanújával hallgatták ki gyanúsítottként, aki kihallgatásán nem tett vallomást. A támadó szabadlábon van.

Kiemelt kép: illusztráció