Elhunyt az a férfi, akit elütött a villamos a József Attila sugárúton! Az idős ember a helyszínről származó információk szerint önként léphetett a mozgó szerelvény elé. A villamost vezető hölgy sokkot kapott a történtek után.

Forgalmi zavar

Az esettel kapcsolatban a szegedi közlekedési társaság azt írta közösségi oldalán, hogy forgalmi zavar történt a József Attila sugárúton. Emiatt Anna-kút és Tarján vasútállomás között között villamospótló autóbuszok közlekednek. Előreláthatólag 5-15 perces vonali késések várhatók, fogalmaztak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szándékosan tette

A helyszíni információk szerint elkerülhetetlen volt a tragédia: a gyalogos szándékosan lépett a közlekedő villamos elé.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

70 év körüli férfi az áldozat

Az Országos Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy 70 év körüli férfit ütött el a villamos, aki életét veszítette a balesetben. Ezt az Országos Mentőszolgálat is megerősítette. Mint írták, férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentők sajnos már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A szerelvény alá szorult

Katasztrófavédelem információi alapján az illető a szerelvény alá szorult. A város hivatásos tűzoltói a Szegedi Közlekedési Társaság szakembereivel közösen megemelték a villamost és kiszabadították alóla az elütött embert.

Már vizsgálódik a rendőrség

A balesetet a rendőrség általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint vizsgálja – írta a szeged365.hu.

„Még ott vannak az életmentők”

„Most mentünk el a helyszín mellett. Még mindig ott vannak az életmentők, a tűzoltók. Nagyon sajnálom és őszinte részvétem!” – írta egy hozzászó a szörnyű eset kapcsán.

Sajnálják a családját

„El lehetett keseredve, sajnálom a családját. A járművezetőnek meg kitartást, és pihenjen, hisz elég nagy sokkot kaphatott” – tette hozzá egy másik kommentelő.

„Ezt a traumát nem könnyű feldolgozni”

„Én a legjobban azt a villamosvezető hölgyet sajnálom, akinek tönkre tette így az életét. Ezt a traumát nem lesz könnyű feldolgoznia” – fogalmazott egy helyi lakó. „Én nem is tudtam, hogy nő vagy férfi vezette a villamost, csak a Rózsa utcai megállóban vártam volna erre a villamosra, amikor megtudtam, hogy mi történt. Nem is merek belegondolni, hogy most mit érezhet a villamosvezető hölgy” – fűzte hozzá egy utas. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció