Feladta magát a rendőrségen a felvidéki magyar vállalkozó, Szűcs Tibor meggyilkolása miatt körözött Sárközi Gergely.

Magyarországon tűnt el a csicsói vállalkozó

A Magyar Nemzet is írt arról, hogy meggyilkoltak és elásták Magyarországon egy eltűntként keresett csicsói vállalkozót, akit nagy erőkkel kerestek a szlovák hatóságok.

Május elején veszett nyoma

Május másodikán veszett nyoma, Komáromfüssön látták utoljára. Eltűnését követően a NAKA razziát tartott a községben, ahol a férfi egy ingatlannal rendelkezik, amit bérbe adott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A holtteste Pápa közelében került elő

Eltűnése napján állítólag a bérleti tartozást ment felvenni. A rendőrségi akció során vérnyomokat, valamint egy töltényhüvelyt találtak a helyszínen. A férfi Audi Q7 típusú autóját kiégve találták meg Pápa közelében.

Emberölés miatt kezdtek nyomozni

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) – együttműködve a szlovák hatóságokkal – május 5-én már emberölés miatt kezdett nyomozni.

Egy Peugeot is gyanús lett

Szűcs Audijával együtt mozgott Szlovákiából Pápa környékére egy magyar rendszámú Peugeot.

A magyar rendőrség is bekapcsolódott

A vizsgálatban a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság is részt vett, mert a keresett autót térfigyelő kamera rögzítette egy téti benzinkúton.

Sárközi Gergely ekkor vált gyanússá

Az autót annak tulajdonosa Sárközi Gergelynek adta kölcsön, aki ott vásárolt üzemanyagot, majd véres bankjeggyel, 20 euróssal fizetett.

Felgyújtották az autót

A kocsit később Győrszentiván közelében felgyújtva találták meg.

Már mindenkit elfogtak

A rendőrség szerint az emberöléssel összefüggésben négy gyanúsított van: a felvidéki K. Erik és Sz. Ladiszláv, G. S., valamint Sárközi Gergely. Utóbbi kivételével a többieket már korábban elfogták.

Ő Sárközi Gergely

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Illusztráció