Szenteste óta vigasztalhatatlanul sír az a 10 éves kisfiú, akinek édesanyja egy brutális balesetben vesztette életét az ünnep délutánján Budapesten. A 47 éves Viktória azonnal meghalt, amikor egy BMW versenyzés közben megcsúszott és autójának csapódott. Az áldozat családja fadíszítés közben tudta meg a tragikus hírt.

Halálos baleset Szenteste napján

Drámai baleset történt szenteste napján Budapesten, a Soroksári úton. Egy 22 éves srác a fehér BMW-jével megcsúszhatott és nekicsapódott egy Daewoo kisautónak. A 47 éves nő nem élet túl a karambolt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sokkoló baleset

A drámai baleset a Soroksári út és Hentes utca kereszteződésében történt. A balesetben egy 47 éves nő a helyszínen meghalt, a BMW 22 éves sofőrje lényegében sértetlenül megúszta a balesetet. 

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Szentestére készült a család

Viktória, a baleset áldozata éppen kisfia ajándékával tartott hazafelé, amikor baleset érte. Az édesapa közös gyermekükkel, Ábellel pedig a karácsonyfát diszitette.

A vétkes sofőr versenyzett

A BMW 22 éves sofőrje a barátjával versenyzett, valószínűleg ezért nem vette észre a piros lámpánál várakozó édesanyát. Viktóriának esélye sem volt a túlélésre, az ütközés pillanatában meghalt.

Nemrég költöztek új házba

„Ezt nem lehet feldolgozni. Annyira boldogok voltunk együtt, erre most minden egy szemvillanás alatt tönkrement. Nemrégiben költöztünk Soroksárra, nagyon örültünk az új háznak, ahol a szerelmem egyik álmát megvalósítottuk. Építettünk egy pici varrodát neki, mert mindig ezt szerette volna” – mondta a Blikknek Viktória párja.

A 10 éves kisfiú összetört

„A kisfiunk a baleset óta csak sír, és az édesanyját keresi. Zokog és azt ismételgeti, hogy neki már nincs anyukája. A házban sem tudott megmaradni, mert minden az anyukájára emlékezteti. Egy volt kolléganőmnél aludt, akitől megkérdezte: „hívhatlak anyának?” A szívem szakad meg Ábel miatt és azért is, mert elvesztettem életem párját” – mondta megtörten Kálmán.

Nagyon készültek az ünnepekre

A Szabó család nagyon készült az ünnepekre, a szülők izgatottan várták, hogy gyermekük mit szól majd az ajándék laptophoz. Viktória már beszerezte a meglepetést, azzal tartott hazafelé, amikor megtörtént a tragédia. 

Nyári gumikkal száguldozott

A 22 éves vétkes sofőr nyári gumikkal száguldozott az ónos esőben, versenyzőtársának pedig jogosítványa sem volt. A fiatalembert a rendőrség hazaengedte, már a szentestét is otthon töltötte.

Fadíszítés közben jött a tragikus hírt

„Fadíszítés közben csöngettek, akkor mondták meg a rendőrök, hogy a szerelmem meghalt. Azt hittem, megnyílik alattam a föld. Viki szintes összes szerve összeroncsolódott, azonnal meghalt. Azt hallottam, hogy a sofőr képes volt azt mondani, hogy ne a nővel foglalkozzanak a mentők, ő már úgyis meghalt, hanem vele. Az eszem megáll! Miközben neki csak könnyebb sérülései voltak. Nem vagyok bosszúálló, és látni sem akarom ezt az embert, de remélem a bíróságtól megkapja majd méltó büntetését” – mondta a gyászoló özvegy.

14 éve költöztek össze

Viktória és Kálmán pontosan 14 évvel ezelőtt, szenteste költözött össze. Korábban mindketten házasságban éltek. Viktória előző kapcsolatából született lány most a család legnagyobb segítsége.  

A másik sofőr a száguldás szerelmese

A Blikk úgy tudja, a 22 éves sofőr a BMW-k és a száguldás szerelmese, a legnagyobb közösségi oldalon több autós csoportban is aktív tag. Ha bebizonyosodik, hogy a balesetet okozó sofőr versenyzett, az mindenképpen súlyosbító körülménynek számít majd a bírósági ítélet meghozatalakor. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu