Tűz ütött ki kedd reggel szentesi sportcsarnokban, az épület első szintje ég százötven négyzetméteren, de a lángok átterjedtek a tetőszerkezetre is.

A helyi sportcsarnok ég

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapja szerint 5 városból érkeztek tűzoltók egy szentesi tűzhöz. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Számos sportág otthona

A szentesi önkormányzat adatai szerint a Dr. Papp László egykori szentesi olimpiai ezüstérmes birkózó nevét viselő városi sportcsarnok helyet ad a helyi felnőtt és utánpótlás labdarúgásnak, kézilabdának, kosárlabdának, futsalnak, koncerteknek és más szabadidős tevékenységeknek.

Reggel 8-ra elfojtották a tüzet

Negyvenöt tűzoltó fékezte meg a szentesi sportcsarnokban felcsapott lángokat. A tűz az épület első szintjén keletkezett, de a lángok ötven-hatvan négyzetméteren átterjedtek a tetőszerkezetre is.

Az oltás

Tűzoltók a szentesi sportcsarnokban keletkezett tűz oltásánál december 28-án. MTI/Donka Ferenc

Az utómunkákat végzik

A Jövendő utcában a szentesi, a csongrádi, a kunszentmártoni, a szarvasi, a kiskunfélegyházi és a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók jelenleg is az utómunkálatokat végzik, az izzó részeket keresve megbontják a tetőt.

A családi ház gyulladt ki Tiszavasváriban

A tiszavasvári Nagy Sándor utcában felcsapott lángokat a tűzoltók eloltották. Berendezési tárgyak kaptak lángra egy hetvenöt négyzetméteres családi ház fürdőszobájában. Az épületből a lakók kimenekültek.

Hajdúnánásról is jöttek segíteni

A tűzoltók az épületből egy gázpalackot is kihoztak. Az utómunkákat a városi tűzoltók végzik.

Címlapkép: MTI/Donka Ferenc