A kisebb gyerekszoba esetében a helyhiány gyakran okoz gondot a szülőknek az ágyvásárlás során. Hiszen nyilván senki sem szívesen tuszkol be egy nagyobb fekhelyet a helyiségbe, hogy utána ne lehessen megmozdulni, a gyereknek viszont valahol mégiscsak aludnia kell. 

Itt jönnek képbe a Csingiling Gyermekbútor kanapéágyai, amelyek nagyszerű megoldást kínálnak erre a problémára. Nappalra összecsukhatod őket, hogy ne foglalják a helyet, és a szoba teljes mértékben gyerekszobaként tudjon funkcionálni. Este pedig kinyithatod őket, hogy a gyerkőc le tudjon feküdni valahová aludni.

Az erősített vázuknak köszönhetően egy nagyobb gyerek, vagy egy átlagos felnőtt súlyát is elbírják. Ennek köszönhetően tehát nem okoz majd problémát, ha a gyermeked elalvás előtt, vagy ha rosszat álmodik, megkér arra, hogy bújj oda mellé, amíg ő elalszik.

Az pedig már csak hab a tortán ezekkel a kanapéágyakkal kapcsolatban, hogy nem tartalmaznak kemény fát, így a lurkó minden oldalra fordulva – ugrálva, hemperegve – puha szivacsnak fog ütközni. Sőt, a biztonsága még azáltal is tovább növelhető, ha a kiszemelt kanapéágyat dupla karfával kéred. Ezáltal ugyanis a gyermeket teljesen körbe tudod majd zárni, és elkerülhetővé válik az, hogy éjszaka egy koppanásra és az azt követő sírásra kelljen felkelned.

Most valószínűleg arra gondolsz, hogy a kihúzható kanapék kényelmetlenek, és miért tennéd ki ennek a gyermekedet

Nos, jobb, ha elfelejted azt a képet, ami eddig a fejedben élt a kanapéágyakkal kapcsolatban. Ezeknek a modern fekhelyeknek a gyártásához ugyanis kemény minőségű szivacslapokat használnak, amelyek elősegítik az egészséges gerincoszlop kialakulását, és kímélik a gerincet az alvás során.

De ha szeretnéd tovább növelni a gyermeked komfortját, akkor az sincs kizárva, hogy egy fedőmatracot vásárolj, amit rá tudsz tenni a kihúzott kanapéra, ezáltal kényelmesebbé és egészségesebbé téve azt a hátának. Így pedig már tényleg olyan lesz, mintha a gyermeked egy jobbfajta ágyban feküdne.

No, de milyen is legyen ez a kanapéágy?

Az első válasz, ami erre a kérdésre rögtön az eszünkbe jut, hogy minél színesebb. Egyrészt azért, mert a gyerekek imádják a színeket. Másrészt pedig azért, mert ettől sokkal otthonosabbá válik a gyerekszoba. 

De a mintákhoz is nyugodtan nyúlhatsz, ezek ugyanis szintén nagy kedvencnek számítanak a gyermekek körében, különösen a Disney témájúak. Biztosak vagyunk benne tehát, hogy a gyermeked imádni fogja, hogy a kedvenc mesehősével díszített kanapéágyon tud aludni.

Ha gyermeked már kamaszkorban van

A cikkünk befejezéseképpen annyit említenénk még meg, hogy a fentebb is említett webáruház kínálatában a Berry Baby kanapéágyakból felnőtt méretet is találhatsz, így az sem probléma, ha netán a gyermeked már kamaszkorban van. Ezek a heverők bármely kamasz szobájának ékeként szolgálnak majd.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: csingiling.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.