A rendőrök egy Ipolyvecén talált eszméletlen nő elszenvedett sérüléseivel összefüggésben kérik a lakosság segítségét.

Segítségnyújtás nélkül

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság, Közlekedésrendészeti Osztály, Balassagyarmati Alosztálya segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A kihűlés határán volt

A rendelkezésre álló adatok alapján 2023. január 18-án 4 óra 50 perckor az Országos Mentőszolgálat munkatársai Ipolyvece, Rákóczi út 3. számú ház előtt lakossági bejelentésre találtak egy eszméletlen, végtagsérült nőt kihülés közeli életveszélyes állapotban. A sérültnél azonosítására alkalmas iratok nem voltak.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kutatni kezdtek

Az adatgyűjtés eredményeként az egyenruhások megállapították az 58 éves ipolyvecei nő személyazonosságát valamint azt, hogy a Rákóczi út 3. szám előtti buszmegállótól 2 méterre lévő füves területre a 2023. január 17. napon 20 óra 50 percet követően kerülhetett.

Kórházba vitték

Kórházi ellátása során az eszméletlen nő végtagjain zúzott és repesztett sérüléseket találtak az egészségügyi dolgozók, amelyek keletkezésével kapcsolatban nincs információ.

Ezt kéri a rendőrség

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Közlekedésrendészeti Osztály Balassagyarmati Alosztály munkatársai kérik, hogy aki a nőn található sérülések keletkezésének körülményeivel vagy az esettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Balassagyarmati Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-32/300-344-es illetve a 06-32/312-148-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/810-107-es „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 112-es központi telefonszámok valamelyikén.

Elütött egy autós egy bicikliző fiatalembert, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott 

Amint azt a Kékvillogó is megírta a balesetet szenvedett kerékpáros nem szállt le a kerékpárjáról, hogy áttolja a gyalogátkelőhelyen, ahogyan az elő van írva. E helyett a biciklit tekerve ment át a zebrán. Már majdnem átért, amikor a szóban forgó autós érintőlegesen nekiütközött.

Fékezett a sofőr, de késő volt

Az autós amikor észlelte a kerékpárost, a fékbe taposott, ám már túl késő volt. Az ismeretlen sofőr megállt ugyan, amikor látta, hogy a kerékpáros elesett, de nem szállt ki a járművéből. Segítségnyújtás nélkül elhajtott.

A biciklis visszaült a kerékpárjára

kerékpáros visszaszállt az esést követően a kétkerekűjére, majd röviddel később azonban le is szállt róla. Egy arra járó személy elegyedett vele szóba. Az nem derült ki, hogy miről beszéltek, hívtak-e hozzá segítséget végül.

Megsérült a fiú

A 13 éves kerékpáros fiú megsérült. Az, hogy milyen mértékben, nem derül ki a GYMS MRFK Bűnmegelőzési és Balesetmegelőzési Portál beszámolójából. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció