Eltűnt egy 16 éves lány Budapesten, a rendőrség most a lakosság segítségét kéri a felkutatásában.

Ismeretlen helyre távozott

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 17. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Petró Matild ügyében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lakásukból lépett le

A rendelkezésre álló adatok szerint a 16 éves lány 2023. január 18-án 17 óra 30 perc körül 17. kerületi lakásukból ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is keresik.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Személyleírása

Petró Matild körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, sötétbarna hajú. Eltűnésekor sötétkék kabátot, sötétkék nadrágot és fekete cipőt viselt.

Fotón a fiatal lány:

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 17. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a 16 éves lány tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Decemberben egy 20 éves lány lépett meg otthonról

Itt, a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk a 20 éves Vivienről, aki még decemberben lépett le otthonról, majd napokig nem adott életjelet magáról. Az édesapja kétségbeesetten kereste, aminek végül meg is lett az eredménye: a fiatal lány végre előkerült.

A Népligetnél látták utoljára

Amint azt portálunk is megírta a fiatal lány Újahartányból utazott Budapestre, utoljára a népligeti buszpályaudvaron látták. Aggódó édesapja a helyszínre is elment, hogy végig kérdezze a buszsofőröket, nem-e látta valaki a lányát, ám akkor nem járt sikerrel.

Esküvőre készültek

Vivien édesapja Gábor és a párja, Mariann szombaton házasodtak volna össze, ám Vivien eltűnése miatt lefújták a lagzit. Ahogy arról beszámoltunk Vivien is nagyon készült a nagy napra, ő kísérte volna édesapját az oltár elé, sőt pár napja még videóhívás közben a ruháját is megmutatta apukájának, amit fel akart venni.

Jó a kapcsolatuk

Az aggódó édesapa minden követ megmozgatott annak érdekében, hogy előkerítse a lányát, a Borsnak korábban azt mondta: “Jó a kapcsolatunk a lányommal, bár ő már a párjával lakott, de minden nap többször beszéltünk, az eltűnése napján is.”

A párja is kereste

“Reggel, amikor hívtam, mondta, hogy a fővárosba utazik barátja nagymamáját meglátogatni, mert kórházban van. Majd később már a keresztlányom hívott, hogy mit tudok Viviről, mert a párja rajta keresi.” – mondta korábban az aggódó apa.

Előkerült

Ezek után pedig videón keresztül üzent Viviennek, melyben csak annyit mondott: jöjjön haza. Az erőfeszítéseknek végül hála istennek meg lett az eredménye, ugyanis Vivien végre felvette a kapcsolatot az édesapjával, írta meg korábban a Bors.

Zokogva hívta fel az édesapját

A videóüzenetet rengetegen megosztották, ami végül elért Vivienhez is, aki ezt követően zokogva hívta fel az apját az eltűnése után pár nappal. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: police.hu