Egy évvel ezelőtt vett részt Béres Anett azon a Baranyai megyei teaszeánszon, ami majdnem végzetesre sikerült. Az egykori VV-sztár most a közösségi oldalán mondta el, milyen érzések kavarognak benne. „Ennek a napnak még most is hordozom a sebeit és a fájdalmait” – fogalmazott a híresség.

A második szülinap

„Ma van a 2. szülinapom! Ma egy éve, hogy megtalált az a kedves ember, és ilyenkor már kórházban voltam! A mai reggelemet a templomban kezdtem! Hálát adtam az Istennek, hogy vigyázott rám!” – kezdte a bejegyzését Béres Anett, aki Sáfrány Emesével együtt ment el a szeánszra. Sokan még most is azt hiszik, hogy valami drog partira mentünk, pedig csak a lelkünket akartuk meggyógyítani! Óriási félelemmel mentem oda, mintha éreztem volna, hogy bajom fog történni, de azt hittem ez az egy, ami segíthet, hogy újra boldog tudjak lenni” – írta bejegyzésében Béres Anett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Aztán jött a fekete leves!

„Soha nem fogom elfelejteni azt a napot! Aztán jött a fekete leves! Az életem megváltozott, de nem úgy ahogy szerettem volna! Nagy bajba sodortam magam! Ennek a napnak még most is hordozom a sebeit és a fájdalmait” – folytatta a korábbi valóságshow-szereplő.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megváltozott az élete

„Fogalmam nincs hogyan csináltam végig ezt az egy évet! Akkor elképzelhetetlen volt, hogy valaha egészséges leszek! Szóval amiért mentünk az megtörtént, az életem megváltozott, de nem úgy ahogy szerettem volna teljesen máshogy! Köszönöm Istenem, hogy élek, köszönöm, hogy majdnem egészséges vagyok, köszönöm, hogy megismerhettem ilyen jólelkű ápolókat, profi orvosokat, és rengeteg embert, akik mellettem voltak, akik a mai napig segítik a rehabilitációmat!” – fűzte hozzá.

Érdekes teaszeánsz

Ahogy a Budapestkörnyéke.hu hírportálon beszámoltunk róla, az egykori valóságshow szereplője a teaszeánsz eseményei során rosszul lett és életveszélyes állapotba került. Anettet hallucinációk gyötörték, attól tartott, hogy a Sátán belé akar költözni. Eltűnt 12 órára, majd Vokány környékén, a rendezvénytől közel két kilométernyire bukkantak rá, hiányos öltözetben.

Ki a sámán?

A feltételezett sámán személyével kapcsolatban sokan találgatni kezdtek, a közösségi profiljait több zárt csoportban is megosztották. A nő, aki a szeánszot tarthatta, azonban törölte weboldalát, letiltotta az ott feltüntetett telefonszámot, sőt a Facebook-oldalát is felfüggesztette

Csoda, hogy nem bénult le

Anett azóta jó pár műtéten átesett, és a mai napig kezelésekre jár. Örül, hogy nem bénult le, viszont rettentő fájdalmak gyötörték.

Egy szentendrei nő is gyanúsított

„Egy 38 éves szentendrei nőt kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, egy 38 éves budapesti férfit pedig bűnpártolás miatt hallgattak ki gyanúsítottként a siklósi nyomozók” – írta néhány hónapja a Baranya Vármegyei Főkapitányság a teaszeánszos ügy kapcsán. 

„Hogy mersz engem felhívni?”

A BudaPestkörnyéke.hu legutóbb akkor írt Béres Anettről, amikor reagált Nagy Alekosz levelére. A randira hívó sorok és az azt követő telefonbeszélgetés nem nyerte el a lány tetszését. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció