Saját otthonában bántalmaztak egy férfit Mélykúton, aki később belehalt sérüléseibe. A rendőrség elfogta azt a nőt, akit az emberöléssel gyanúsítanak.

Otthonában bántalmazták

Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy egy mélykúti férfit otthonában bántalmazott egy ismeretlen elkövető február 10-én este. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Életveszélyes állapotban

A mentőszolgálat munkatársai életveszélyes állapotban szállították a sértettet a kórházba – tájékoztatott a police.hu.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egy nő került a zsaruk látókörébe

A nyomozás során a rendőrök látókörébe került egy nő, aki gyakran megfordult az időskorúnál. A feltételezett elkövetőt a hétvégén megtalálták a rendőrök, és a beszerzett információk alapján életveszélyt okozó testi sértés miatt őrizetbe vették.

Meghalt az áldozat

Az áldozat február 13-án belehalt a sérüléseibe, így a Bács-Kiskun vármegyei rendőrök a nyomozást átminősítették emberölésre.

Beismerte tettét

A mai kihallgatásán a nő részletes beismerő vallomást tett. A nyomozók emberölés miatt kezdeményezték letartóztatását.

Vitatkoztak, megölte

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy elszámolási vita miatt verhette halálra a 83 éves L. Ilonát egy mindössze 14 esztendős fiú a Borsod vármegyei Csernelyen. Az idős asszony vérbe fagyott holttestére kedden este találtak rá, a szomszédjában élő Z. Leventét pedig még aznap elfogták.

Most akart a fiához utazni

„Úgy tudom, átjárt hozzá segíteni a szomszédban élő kisfiú, aki pénzt akart tőle, ezen pedig összevesztek. Különösen szörnyű az egész, hiszen éppen most akart utazni a fiához Kanadába szegény” – mondta a szerencsétlenül járt asszony hozzátartozója.

Elvitték a megmaradt értékeket

„Mivel olyan a környék, már este mondták a rendőrök, jobban tesszük, ha elvisszük a megmaradt értékeket, ezért jöttünk most ide” – tette hozzá.

A gyermek apja börtönben van

 „Ennivalóra is alig van pénzem, nemhogy utazásra. Sajnos, nem tudok ott lenni Levivel. Életemben nem éreztem magamat ennyire rosszul. A 10 gyerekem apja börtönben ül lopásárt és verekedésért, most pedig Levente fiam kerülhet rácsok mögé. Se asszonyként, se anyaként nem erre vágyom” – zokogott Mónika, Levente édesanyja, aki napok óta sejtette, mi vár a fiára.

Letartóztatták a fiút

A bíróság úgy vélte, a büntetés várható mértékére való tekintettel fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, így letartóztatták a fiút. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció