A 17 éves lány még hétfőn tűnt el, bejelentett lakóhelyéről ismereten helyre távozott. A rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik.

Ismeretlen helyre távozott

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 15. Kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Oláh Valéria Ramóna ügyében. A rendelkezésre álló adatok szerint a 17 éves lány 2023. június 19-én egy 15. kerületi intézetből ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

178 centi magas, barna hajú

Oláh Valéria Ramóna körülbelül 178 centiméter magas, molett testalkatú, haja barna. Eltűnésekor farmer nadrágot, farmerdzsekit viselt és fekete lakk táska volt nála.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az eltűnt lány

Eltűnt Lakatos Arnold

A rendőrség a napokban felhívást tett közzé egy eltűnt középkorú férfi kapcsán is. Lakatos Arnold egy, a főváros 10. kerületében található kórházból tűnt el. Azt nem lehet tudni, hogy a férfi hova indult az egészségügyi intézményből. 

Körözik a férfit

Az 55 éves férfi eltűnése kapcsán a 17. Kerületi Rendőrkapitányság folytat eljárást. Nagy erőkkel keresik a zsaruk, erőfeszítéseik azonban eddig nem vezettek eredményre. Ezért tettek közzé felhívást, hátha lakossági segítséggel a nyomára bukkannak.

Amit az eltűnt személyről tudni lehet

Lakatos Arnold testmagassága 185 centiméter. Átlagos testalkattal rendelkezik, haja rövid, barna színű. Szeme színe ugyancsak barna.

Ezt kérik a rendőrök

Aki tud bármit Lakatos Arnold tartózkodási helyéről, az sokat segíthet a zsaruknak. A Budapesti Rendőr-főkapitányság 17. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy akinek információja van a férfi holléte felől, az tudassa velük. Ezt akár ingyen is meg lehet tenni. Várják a bejelentéseket éjjel-nappal a Telefontanú ingyenesen tárcsázható zöldszámán, amely a 06-80-555-111-es számon érhető el. Erre a célra lehet használni a 112-es díjmentes segélyhívót is.

Rengeteg eltűnt személyt keresnek

Magyarországon jelenleg 2222 eltűnt személyt keresnek. Többségük még a 18. életévét sem töltötte be, szám szerint az eltűntek közül 1222-en fiatalkorúak. Aggasztó, mennyi fiatalkorú eltűnését jelentik be minden évben. Idehaza 18 ezer ilyen esetet regisztrálnak évente átlagosan. Közülük 15 ezren 14 év felettiek.

Sok kiskorú többször is megszökik

A kiskorúak közül előfordul, hogy van, aki évente 40-50 alkalommal is megszökik. A rendszerbe minden ilyen eset új eltűnésként kerül be. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: az eltűnt lány. Fotó: police.hu