Holttestet találtak Kaposváron, a Városligetben. A középkori férfira a Vásártéri útnál, az autókereskedésnél bukkantak rá, a kiérkező nyomozók és bűnügyi technikusok sokáig helyszíneltek.

Mozdulatlanul feküdt a parkban

Rendőrautót riasztottak a kedden a kaposvári Vásártéri útra, ahol is egy férfi mozdulatlanul feküdt a parkban. A test egy matracon hevert és meg sem mozdult. A helyszínre kiérkező nyomozók és bűnügyi technikusok sokáig helyszíneltek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Középkorú férfi holttestére bukkantak

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatott, hogy egy középkorú férfi holttestére bukkantak. Hozzátette, hogy a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a halálesetet, idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fekhelyén halt meg

Valószínűleg egy hajléktalan személyről van szó, akit minden bizonnyal a fekhelyén ért a halál. Hogy mi történt pontosan, az az orvosszakértő feladata megállapítani.

Budakalász és Békásmegyer között gázolt a HÉV

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy június elsején, hajnal négykor gázolt el a HÉV Budakalász és Békásmegyer között egy síneken fekvő fiatalembert. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. 

Nem tudják, ki halt meg

A Budapesti Rendőr-Főkapitányság a gázolás másnapján azt közölte, hogy az esettel kapcsolatban nem merült el idegenkezűség és bűncselekmény gyanúja, és a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja az eset körülményeit. Kiderült azonban, hogy senki sem tudja, ki lehetett az elgázolt férfi.

 „Ismeretlen a holttest személyazonossága”

„2023. 06. 01.-jén 04:08 körüli időben a Budapest 3. kerületben, a Szentendre-Batthyány tér viszonylaton közlekedett a 995 pályaszámú HÉV. Haladása során a Budakalász és Békásmegyer megálló között, a nyílt vasúti pályán elütött a sínszár között fekvő, ismeretlen, fiatal férfi személyt, melynek következtében a férfi életét vesztette” – áll az ismeretlen holttest körözési adatlapján.

Nem tudták azonosítani

A rendőrség nem tudta beazonosítani az elgázolt férfit, és most így keresnek valakit, aki ismerhette a fiatalembert. A férfi a leírás szerint 170-175 centiméter magas, 71-80 kilogramm súlyú, barna, vastag, egyenes szálú haja van és barna szeme. A balesetkor sötét dzsekit, világoszöld pulóvert, fehér pólót és fekete inexstenso cipőt viselt fehér zoknival.

Szigorú procedúra

Szigorú procedúra követi egy ismeretlen személyazonosságú holttest megtalálását. Miután részletesen kihallgatják a bejelentő, vagy felfedező tanút, a holttestről és a vele összefüggő tárgyakról és ruházatról fotókat és részletes leírást készítenek. Az adatgyűjtés után ellenőrzik az eltűntként körözött személyek nyilvántartásában. Ha szükséges, akkor még a holttest ruházatát is kitisztítják, hogy az azonosításra alkalmas legyen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: MTI.