Máris bíróság elé állították a Budapest Környéki Törvényszéken a férfit, aki a múlt héten Albertirsán megölte feleségét és közös gyereküket.

Nem tett vallomást

A Pest Vármegyei Főügyészség arra tett ma indítványt, hogy első körben harminc napra az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe zárják harminc napra az elkövetőt. A férfi nem tett vallomást a rendőröknek, de több emberen elkövetett emberöléssel gyanúsítják. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rejtélyes ügy

A rendőrök gyanúja szerint pénteken késő este végezhetett 33 éves feleségével és két és fél éves, közös kislányukkal, hogy mit csinált éjszaka és fél napon keresztül, egyelőre nem tudni.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Vizsgálják a beszámíthatóságot

A Blikk szerint mivel a férfi öngyilkosságot próbált elkövetni a rendőrök kiérkezése előtt, ilyenkor protokoll a beszámíthatóság kivizsgálása. A zárt intézetben részletesen megvizsgálják, hogy a bűncselekmények idején beszámítható elmeállapotban volt-e.

Itt dolgozott

A családtagjai életét kioltó gyilkos három éve szerelt le, előtte az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezredében szolgált matrózként a Dunán. A flottánál például ők szállították a búvárokat, ha találtak világháborús bombákat a folyóban. A gyilkos készülhetett a tettére, a vérengzés előtti napokban ugyanis már a szomszédnak akarta ajándékozni a kutyájukat, amit a tragédia után végül az állatvédők vettek magukhoz.

Tragédia történt Albertirsán

Ahogyan korábban megírtuk, egy 35 éves férfi különös kegyetlenséggel ölte meg feleségét és két és fél esztendős kislányukat Albertirsán. Az ügy kapcsán a szomszédok is nyilatkoztak. Állítólag a nő több alkalommal is mondta, hogy párja bántja őt.

Ezt mondták a rendőrök

„Közölte, megölte családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg. A helyszínre riasztott egységek egy nő és egy gyerek holttestét, valamint egy vérző férfit találtak az albertirsai címen. A kollégáim megkezdték a helyszíni szemlét, az adatgyűjtést, a történtek vizsgálatát. A kórházba vitt 35 éves férfit jelenleg őrzik” – mondta Hadházi Kornél, a rendőrség szóvivője.

Volt előzménye az esetnek

A meggyilkolt nő bár egy házban élt a férjével, már nem alkottak egy párt. A nő korábban távoltartást kért a férje ellen, tudta meg az áldozat családtagjától az RTL híradó. Volt olyan is, hogy az asszony segítséget kért a település polgárőreitől.

Szombaton hívta a rendőröket, de már jóval korábban elkövethette tettét

A férfi szombaton a kora délutáni órákban értesítette a rendőrséget. A legfrissebb hírek szerint azonban nem aznap, hanem már jóval korábban megtörtént a kettős gyilkosság. A zsaruk azt gyanítják, az albertirsai férfi már pénteken késő este megölhette a feleségét és a kislányukat.

Kérdéses körülmények

Bő fél nap eltelhetett, mire a férfi szólt a rendőröknek. Azt nem tudni, hogy péntek este és szombat délután között a gyilkos mit csinált.

Egy gyermek félárva lett

A 33 éves nőnek volt egy másik gyermeke is. Az a kisfiú még az előző házasságából született. Bár a gyermek a meggyilkolt nővel élt, aznap éppen az apjánál volt, és jelenleg is vele van. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: MTI