Saját háza előtt beszélgető család tagjai közé hajtott egy autós a Székesfehérvárhoz közeli Sárkeresztúron. A 32 éves sofőr elgázolt egy 16 éves fiút, majd mikor már a földön feküdt, tolatva újra áthajtott rajta, a kamasz nem élte túl a sérüléseket.

Belehajtott a társaságba

Drámai jelentetek történtek szombat délután a Székesfehérvárhoz közeli Sárkeresztúron. Egy ház előtt beszélgető társaságba hajtott bele a haragosuk. Az esetről videó is készült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kétszer átment rajta

A felvételen az látszik, hogy az önbíráskodó autós elüt egy 16 éves fiút, majd amikor az már a földön fekszik, tolatva újra áthajt rajta, ezt követően elmenekül a helyszínről.

Végignézte

„Elgázolta a gyermekemet, egy 16 éves diákról beszélünk, aki a temetőben fekszik, mert meghalt” – mondta az RTL-nek az elhunyt fiú édesapja, aki tehetetlenül nézte végig, hogyan végzi ki fiát az autós az árok szélén.

Haragosok voltak

A gázoló és az elgázolt férfi családja régóta haragban voltak egymással. Most is azért ment oda az autós, hogy megfenyegesse őket. Az édesapa szerint fegyvert vett elő, azzal fenyegetőzött, majd hirtelen elütötte a fiát.

Összetörte a csontjait

A 16 éves sárkeresztúri fiú súlyos, életveszélyes állapotban került kórházba. Megsérült a bordája, csípőcsontja, gerince, bordái és több belső szerve is amikor kétszer áthajtott rajta az autó. A szakszerű és gyors kórházi kezelés ellenére az éjszaka folyamán belehalt elszenvedett sérüléseibe.

A rendőrök nem sokkal később jártak arra

A rendőrség közleménye szerint sárbogárdi járőrök szolgálatellátásuk során észlelték, hogy Sárkeresztúron, a Dózsa György utcában több ember áll, és egy férfi a földön fekszik. Mint kiderült számukra, nem sokkal korábban egy férfi autóval az úttestről a csoportosulás irányába lehaladt, és a kerítésoszlop mellett álló 16 éves fiút elgázolta, aki a jármű alá került.

Letartóztatták

A Fejér megyei rendőrök haladéktalanul nyomozást indítottak az ügyben, és a beszerzett bizonyítékok alapján rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható 32 éves helyi illetőségű férfit, akit a rendőrségre előállították, és őrizetbe vétele mellett több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók előterjesztést tesznek a férfi letartóztatásának indítványozására.

Egy éve zaklatta őket

A család szerint a 32 éves gázoló és köztük tavaly mérgesedett el a viszony, egy szerelmi és egy bírósági ügy lehet a háttérben. A most elütött fiú nevelőanyja azt is elmondta, hogy az elmúlt egy évben a gázoló folyamatosan zaklatta őket, még a házukat is felgyújtotta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt az édesapával készült videó

Kiemelt kép: illusztráció