Rejtélyes baleset: Felvágta az ereit, autóba ült és két karambolt okozott tegnap a 22 éves férfi Budapesten, mégis volt ereje lelépni. A rendőrség ma közölte, hogy elfogták a tettest, eljárást indítottak ellene. Kiderült egy fontos dolog: a férfi jogsiját korábban már elvették, ennek ellenére ült autóba.

Felvágta az ereit

A 22 éves fiatal férfi a 19. kerületben vághatta fel az ereit, onnét indult ámokfutásra. A BudaPestkörnyéke.hu úgy értesült, hogy a BMW az Üllői úton karambolózott egy taxissal. Tudósítónknak a szemtanúk azt állították, hogy a baleset után a férfi elszaladt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt az ámokfutó autója
Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/Gombkötő Krisztián

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lelépett

A taxis az ütközéskor kidöntött egy fát, a sofőr megsérült, utasa nem volt. A BMW sofőrje a Somfa köz és a Szárnyas utca sarkán hagyta az autót amikor lelépett.

Kispesten is karambolózott

Előtte már máshol is karambolózott, mivel a bal oldala is össze van törve. A taxisnak azt mondta a helyszínelő rendőr, hogy Kispesten is találtak egy törött autót, az lehetett a másik, amelyiknek nekiment.

Az ütközéskor a taxi kidöntött egy fát

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/Gombkötő Krisztián

Megszólalt a rendőrség

A rendőrség tegnap annyit nyilatkozott az esetről, hogy az Üllői úton történt balesetben az egyik járművezető elhagyta a helyszínt, őt a rendőrök jelenleg is keresik. Ellene segítségnyújtás elmulasztása miatt indít eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Helyszínelés az ámokfutó autójánál

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/Gombkötő Krisztián

Nagy erőkkel keresték

A helyszínt elhagyó férfit tehát nagy erőkkel keresték, a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai végül éjfél után nem sokkal egy 8. kerületi lakásban találták meg. A fiatalt a mentőszolgálat munkatársai rendőri kísérettel kórházba vitték.

Elvették a jogsiját, mégis vezetett

A 22 éves M. Tamással szemben – őrizetbe vétele mellett – a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály segítségnyújtás elmulasztása és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció