Az ismert divattervező ügyvédje máris jelezte, fellebbezést fognak benyújtani a szigorú döntés ellen.

Októberben került rács mögé Herczeg Zoltán

A divatgurut 2022. október 21-én tartóztatták le. Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt került rács mögé. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nincs könnyű helyzetben

Már hónapok óta fogságban kell töltenie a napjait. Kedvesével nem találkozhat, sőt, még levélben sem kommunikálhat. Kizárólag a szüleivel és az ügyvédjével léphet kapcsolatba Herczeg Zoltán.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tovább kell bent maradnia

A divattervezőnek három hónappal meghosszabbítátták a letartóztatását. Ez ellen fellebbezést fognak benyújtani, mondta el a Blikk számára dr. Arató György. Amennyiben a fellebbezés nem vezet eredményre, a divatgurunak a nyárig a börtönben kell maradnia.

A csomagokra is szigorú szabályok vonatkoznak

Herczeg Zoltán párja, Mariann korábban elmondta a Blikknek, hogy az egyik csomagot visszaküldték neki. Ezt azért tették, mert állítása szerint 10 dekagrammal többet nyomott a súlya, mint ami megengedett. Mariann nem tudja, miért nem tarthatja a kapcsolatot a szerelmével.

Ezek is érdekelhetnek!

Herczeg Zoltán csak a drogfogyasztást ismerte el

A divattervező azt már októberben elismerte, fogyasztott a tiltott szerből. Azt azonban tagadta, hogy árusította is volna azt. Ez abból a szempontból fontos, mert arra enyhébb büntetést szabnak ki, aki drogot fogyaszt, mint aki kereskedik is azzal.

A barátai szerint tőrbe akarták csalni

Barátai nem tartják valószínűnek, hogy a divattervező kereskedett volna a droggal. Egyikük életszerűtlennek titulálta, hogy éppen az otthonában tároljon nagyobb mennyiséget a tiltott szerből. Az egyik ismerőse szerint valaki feljelenthette, mivel névtelen bejelentést követően fogták el.

Így ütheti el az időt odabent

A divatguru ruhaneműk mellett rajzeszközöket is kapott. Így amíg a rácsok mögött kell lennie, addig sem kell tétlennek lennie. Ha éppen úgy tartja kedve, tervezhet is.

Már az ünnepek előtt is fellebbezett

Herczeg Zoltán szerette volna, ha a karácsonyt már nem bezárva kell töltenie. Ez a vágya azonban nem teljesült. Hiába fellebbezett ugyanis, nem engedték meg neki, hogy szabadlábon védekezzen.

Ezért tarthatják fogva

Attól tartanak a hatóság emberei, hogy amennyiben szabadon bocsátják Herczeg Zoltánt, elrejtőzhet. Az is felvetődött, hogy esetleg bizonyítékokat semmisíthet meg. Vélhetően most ugyanezért hosszabították meg a fogvatartását.

25 éve divattervező

Herczeg Zoltán negyed százada van már divattervező szakmában. Egyedi stílussal rendelkezik, ami miatt nem csak a divat tekintetében különleges, hanem a közéletben is. Nem tömegtermékeket tervez, jellemzően mindössze tíz darab készül az általa tervezett ruhadarabokból. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Herczeg Zoltán – Forrás: Youtube/Nemzeti1TV