Ahogyan azt a KékVillogó is megírta több százmillió forintos tartozást halmozott fel Fekete Dávid. Az egykori megasztáros a károsultak szerint különböző kölcsönöket vette fel, majd nem törlesztette. Nemrégiben előálltak Fekete Dávid károsultjai is, vannak akiket az énekes gyakorlatilag földönfutóvá tett, továbbá saját családját édesanyját is rendkívül nehéz helyzetbe hozta.

Van, akinek az otthona bánta

A Blikk most igyekezett utánajárni a történteknek, a lapnak pedig sikerült megszólaltatni Fekete Dávid több károsultját is, akik névvel és arccal is vállalták a történetüket. Egyikük Imre, aki a lapnak elmondta, hogy százhúsz millió forintja és az otthona bánta azt, hogy hitt az egykori megasztárosnak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Terhes feleségével kell költöznie

„Annyi kárt okozott a vállalkozásomban ez az ember, hogy tudjuk folytatni az életünket az otthonunkat kellett eladnunk, a családi házunkat. Először egy beetetésnek lettem az áldozata, kialakította a bizalmi kapcsolatot, majd úgy kért el tőlem autókat és pénzeket, hogy tudta jól, hogy neki több száz milliós tartozása van. Ő már akkor tudta, hogy ezekből fogja a saját tartozásait fedezni és betömködni” – árulta el a férfi, aki arról is beszélt, hogy várandós feleségével és kétéves kislányával került az utcára az énekes miatt. KAPCSOLÓDÓ: Saját édesanyját is eladósította Fekete Dávid – A családi házukat is elherdálta, az asszony most albérletbe kényszerült

Ezek is érdekelhetnek:

Elölről kell kezdeni az életüket

A férfi arról is beszélt, hogy kvázi elölről kell kezdeniük az életüket, nincs hová menniük, ezért átmenetileg az édesanyához költöznek, oda fog nemsokára megszületni a baba is. “Újra talpra kell állnom és fel kell építenem az életemet”  – mondta megtörten a férfi a Blikknek, aki egyébként folyamatosan próbálja elérni Dávidod, ám hiába.

A legtöbbekkel nagyon jóban volt korábban

A lapnak egy másik károsult, Andrea is megszólalt, aki elmondta az énekest úgy négy évvel ezelőtt ismerte meg, nagyon jóban voltak, olaszországi kapcsolatainak hála sokat segített Dávidnak, különösen az autók behozatalában. EZ IS ÉRDEKELHET: “Rossz útra tévedt és rossz döntéseket hozott” – a Hit Gyülekezete tagjait is megkárosította Fekete Dávid

Eltűnt az autó

„Olaszországban éltem, jól beszélem a nyelvet, így tudtam segíteni Dávidnak is, mondjuk azt, hogy nagyon jó baráti viszonyban voltunk” – mondta Andrea, akinek Dávid úgy adta el az autóját, hogy ő arról semmit sem tudott, a kocsiért járó pénzt pedig soha nem kapta meg. „A lényeg az, hogy egyszer csak eltűnt az autónk és soha többet nem láttuk” – mondta Andrea, aki szintén feljelentést tett Dávid ellen.

Feljelentések

A feljelentések kapcsán egyébként nemrégiben egy hangfelvétel is kiszivárgott, amin az ex-megasztáros maga beszél arról, hogy mit fog csinálni és, hogy milyen módszerrel mozgatja a pénzeket. Ezen a felvételen hallani, hogy kéri, ne jelentség fel, mert akkor úgysem kapja vissza senki a pénzét. NE HAGYD KI! Fekete Dávid újabb károsultja szólalt meg: miatta karamboloztam terhesen

50 milliós bukás

Az énekes egy másik károsultja, István 50 milliót keres Dávidon, aki most rendszeresen a rendőrségre jár és tanúvallomásokat tesz Dávid ellen. „Nekem annyival előnyösebb a helyzetem, hogy 43 millió forintról van szerződésem. Bármikor tudom bizonyítani a valós tényeket. Ezek kölcsönadott pénzek voltak. Fekete Dávid, mint az egyik legközelebbi barátom segítséget kért tőlem, hogy a kereskedését felfuttassa” – mondta a lapnak István.

Dávid elérhetetlen

A Blikk igyekezett elérni Fekete Dávidot is az ügyben, több alkalommal is keresték, ám sikertelenül. Szöveges üzenetben csupán annyit reagált: nem kíván nyilatkozni.

Összeomlott a sikeres vállalkozó képe

Fekete Dávid kétes ügyletei kapcsán még március elején láttak információt napvilágot: akkor egy azóta már törölt Facebook posztban azzal vádolta meg a feleségét, hogy egy másik férfi miatt elhagyta őt, azonban pár napra rá kiderült, hogy Dávid is félrelépett, sőt a sikeres vállalkozó képe is hamar összeomlott, Dávid ráadásul saját maga vallotta be, hogy döbbenetes összegekkel tartozik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Fekete Dávid – Forrás: TV2