Az ügyészség szerint egy 29 éves férfi egy zuglói buszpályaudvaron egy vitát követően odalépett áldozatához, majd őt olyan erővel megütötte, hogy az elesett, és beverte a fejét a betonba. A brutális ütéstől a férfi azonnal az eszméletét vesztette, erről videó is készült, melyet a cikk alján nézhetsz meg.

Pénzt kért tőlük

A vádirat szerint a 29 éves férfi tavaly április 7-én, az esti órákban a 14. kerületi, Mexikói úton lévő buszpályaudvaron odament egy férfihoz és a társaságához, hogy pénzt és cigarettát kérjen tőlük. A társaság nem kívánt semmit sem odaadni a férfinek, ezért megkérték, hogy távozzon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A Mexikói úton lépett oda hozzájuk

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Visszajött kéregetni

Nem sokkal később, pár perc múlva a férfi visszatért, de ekkor már jóval tolakodóbban és indulatosabban követelte áldozatától a cigarettát. Durva fellépése miatt közte és a férfi között szóváltás alakult ki, és a vita során az áldozat kis erővel meglökte az elkövetőt.

Leütötte

Erre válaszul a kötekedő férfi az öklével fejen ütötte a férfit, aki az erős ütéstől elvesztette az egyensúlyát, hanyatt esett, és a feje nagy lendülettel az aszfaltba csapódott. A férfi a helyszínen eszméletét vesztette.

Megpróbált elmenekülni

Ezt követően a támadó megpróbálta elhagyni a helyszínt, azonban a férfi társasága nem engedte, hogy meglógjon a tettes. A rendőrök kiérkezéséig sikeresen visszatartották, és közben mentőt is hívtak a sérült barátjukhoz.

Életveszélyes sérülést szenvedett

Az ütés következtében a férfi életveszélyes fejsérülés szenvedett.

Ez is érdekelhet

Börtönbe küldenék a támadót

A büntetett előéletű férfit a Fővárosi Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolta meg, és indítványozta, hogy a Fővárosi Törvényszék ítélje őt végrehajtandó börtönbüntetésre. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mutatjuk az életveszélyes ütést

Kiemelt kép: Részlet a videóból