Garázdaság és rongálás miatt folytattak eljárást egy 24 éves férfival szemben, aki egy taxin vezette le dühét.

Feldühödött utas

Feljelentést tett egy taxisofőr tavaly decemberben a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságon, mivel egy utas megrongálta a kocsija ajtaját. A sértettet elmondása szerint a település széléről kértek fuvart az egyik este.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ittas volt

Amikor odaért a megadott címre, egy ittas társaság szállt be a kocsijába. Pár kilométer megtétele után az anyósülésen ülő férfi kötözködni kezdett a sofőrrel: megjegyzéseket tett a vezetési stílusára.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

12 ezres kár

A férfi megelégelte a hangvételt, és megkérte a bandát, hogy szálljon ki a kocsiból. Az elől utazó ezt zokon vette, és miután kiszállt, többször megrúgta a kocsi ajtaját. Az autóban 120.000 forint kárt okozott az indulatos utas, számolt be róla a police.hu.

Ennek a taxinak ment neki a fiatal:

Garázdaság és rongálás

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozói hamar a rongáló nyomára bukkantak. A 24 éves férfival szemben garázdaság és rongálás vétség miatt folytattak eljárást, amit a napokban befejeztek, és az iratokat megküldték az ügyészség részére.

Budapesten is megrongáltak egy autót

Amint azt a Kékvillogó is megírta a Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitánysága rongálás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendőrség most a lakosság segítségét kéri a megrongált kocsi ügyében.

Kapcsolódó:

Kiszúrt kerekek

A rendelkezésre álló adatok szerint valaki 2022. január 25-ére virradóra Budapest 8. kerületében, egy Kerepesi úti ház belső parkolójában álló személygépkocsi négy kerekét kiszúrta.

Fotón a megrongált jármű:

Maró anyaggal le is öntötte

Ezen túlmenően pedig maró hatású vegyi anyaggal bekente a kocsi összes karosszériaelemét. Az okozott kár több millió forint, írta meg a police.hu.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu